9.9.2013

Hasselpähkinä-mantelilatte ja hunajaspelttikeksit

Unelmainen iltapäivän herkkuhetki 

Löysin Iso Omenan cittarista Rice Dreamin Praliné Hazelnut Almond -juomaa. Siis ihan älyttömän hyvää.. voiko mikään ylipäätään maistua näin ihanalta? Ehkä ihan parasta sellaisenaan ja kylmänä..nam..mutta silti en voinut vastustaa kiusausta kokeilla sitä kahvin kanssa..

Energiaa tässä on kyllä aika tuhdisti (79kcal/100ml), eli mikään ei tule ilmaiseksi ;), mutta ei lisättyjä sokereita, vaan makeus tulee ihan suoraan raaka-aineista.

Lorautin sitä cafelatteeni puolen kupillisen verran ja loppuosaan laitoin Koko Dairy free juomaa, mikä on melko neutraalin ja raikkaan makuista sekä suhteellisen kevyttä (27kcal/100ml). Ihan superherkkua tämä olisi jos laittaisi vain tuota hasselpähkinä juomaa..

Tämän Hasselpähkinä-mantelilatten kanssa maistui ihanalta Hollantilaiset hunajaspelttikeksit, joita löytyy ainakin Ruohonjuuresta. Näitä kun syö tulee ihan fiilis kuin haukkaisi hunajakennoja.. :)
Unelmayhdistelmä esim. rauhallisen iltapäivän kahvihetkeen.

Ensi kerralla asetan keksin hetkeksi kahvin päälle tekeytymään,
kuten Hollannissa on kuulemma tapana :).

 Hollantilaiset hunajaspelttikeksit 

Hasselpähkinä-mantelilatte

1,5 dl Rice Dream Praline Hazelnut Almond -juomaa 
1 dl maitoa tai neutraalia 'maitojuomaa' esim. Koko Dairy free
kuumennettuna,
lorauta joukkoon espressoa maun mukaan

ja

nauti seurana Hunajatäytteisiä spelttikeksejä

Mmm..Ihanaa

Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.