12.11.2013

Love Me Truly ja muut ihanat Clipperin teet

Tea Time Is Me Time
Love Me Truly Organic chai infusion,
for some well-deserved me time.Love Me Truly

Sain Ruohonjuurelta testattavaksi viittä eri Clipperin teelaatua ja tästä Love Me Truly -teestä tuli heti yksi uusi suosikkini. Itse pakkaus on jo kutsunut minua kauppojen hyllyillä aiemminkin ja nyt pääsin vihdoin maistamaan teetä. Tämä ihana ruusuinen unelma tuoksuu ihan joululeivonnaisilta, eikä ihme, sillä tässä on mm. kanelia, kardemummaa ja neilikkaa. Pientä tulisuutta tuo inkivääri ja makeutta antaa mm. lakritsanjuuri. Muina makuina on appelsiininkuori sekä fenkolinsiemen. Tämä oikein huutaa hyvää kirjaa seurakseen, mukavaa nojatuolia, torkkupeittoa ja lempimusaa..
Totally My Favorite!Zen Again
'For that moment of peace'

Pinkki Zen Again -tee ihastuttaa nokkosen aromilla. Tätä suositellaan rauhallisiin hetkiin :). Tuoksu on tosiaan makean nokkoksinen ja maku ihanan pehmeän pyöreä. Tykkään tästä. Jotenkin metsäinen. Tällä voisi kuvitella jopa olevan nesteitä poistavia vaikutuksia. Ja, pakkauksen ulkonäkö on kerrassaan ihastuttava - ehdottomasti kaunein näistä. Tee koostuu sitruunaruohosta, nokkosesta, eukalyptuksen lehdistä, ruusunmarjasta ja ginkgo biloban lehdistä.

After Dinner Mints

After Dinner Mints -teen suhteen olin alkuun hieman skeptinen sillä en ole ikinä ollut minttuteiden ystävä. Tässä sanotaan, että tämä on 'Perfect when pudding's past'. En ole ihan varma mitä tuolla tarkoitetaan, mutta oletan sen tarkoittavan sitä, että tämä on hyvä nauttia illallisen jälkeen tarjotun jälkiruoan jälkeen :). Tämä tee sisältää piparminttua 54%, fenkolinsiementä 20%, minttua 18% ja inkivääriä.

Teen maku yllättää minttuteekammoisen :) - positiivisesti. Ihanan maukas, tuju ja täyteläinen maku. Tämän voi todellakin kuvitella helpottavan tuhdin aterian jälkeistä ähkyä ;). Toisaalta, tämän seurana voisi maistua ihanasti After Eight -konvehdit taikka minttusuklaamuffinssit. Tätähän voisi jopa käyttää maustamaan muffinsseja! Mielikuvitus alkaa taas laukkaamaan.. :)


Rise&Shine
'A lovely little lemony lift'


Sitruunatee Rise&Shinella on hienostuneen sitruunainen tuoksu. Maku on mielestäni kuitenkin aika tavallinen, tosin täyteläisen sitruksinen. Lakritsanjuuri maistuu hyvin miedosti ja maku sopii tähän hyvin. Tässä on 40% Yerba Matea. Nii-in, mitä se on? Wikipedia kertoo Maten olevan puu, eli tässä on tuon puun lehdistä valmistettua teetä. Matella on kuulemma piristävä vaikutus, sillä se sisältää kofeiinia. Seuraavaksi eniten tässä on sitruunaruohoa (30%), lippiaa, lakritsanjuurta ja sitruunankuorta.

Snore&Peace
'Just the thing before lights out'

Voimakkaasti laventelilta tuoksuva tee rentouttaa. Tämä sisältää Kamomillaa 32%, sitruunamelissaa 15%, laventelia11%, fenkolin siementä, ruusunmarjaa ja minttua. Viehättävä tee mikä tuo mieleen kesän laventelikukinnot. Viitataankohan nimellä 'Snore' - siihen, että tämä voisi auttaa kuorsaamiseen vai, että vie nopeampaan höyhensaarille? Mene ja tiedä. Ihana ja erikoinen iltatee silti.

Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.