13.10.2013

Shoppailua Hulluilla Päivillä ja Ruohonjuuressa

Kävin eilen taas kaupungilla pikaisesti pyörähtämässä. Kauhulla odotin hirveetä ruuhkaa parkkihallissa Hulluista Päivistä johtuen, mutta tilanne parkkipaikkojen suhteen oli jopa parempi kuin normilauantaisin. Hullut päivät eivät näköjään ole onneksi enään niin hulluja - tai sitten ihmiset ovat oppineet menemään hulluille päiville julkisilla.

Ajattelin kokeilla onneani ja käydä katsomassa olisiko vielä jo keskiviikkona myyntiin tulleita ripsareita jäljellä. Viime viikonloppuna jo melkein ostin uuden ripsarin, mutta onneksi jäin vielä miettimään, sillä bongasin hullujen päivien kuvastosta ihan saman ripsivärin ja kaksi lähes yhden hinnalla!

Käytin ennen lähes poikkeuksetta kalliimpia merkkiripsareita kunnes löysin Lumenen ihanan Blueberry -mascaran (niitäkin oli muuten hullujen päivien tarjouksessa). Sitten sain joululahjaksi L'Orealin Volume Million Lashes -ripsarin ja olin todellakin positiivisesti yllättynyt. Ihan loistoripsari. 

Hullujen Päivien laarissa ei enää näyttänyt olevan tuota ripsaria jäljellä, mutta kun ahkerasti tongin niin löysin kuin löysinkin yhden ja myös toisen samanmoisen, mutta tässä väri Extra-Black. Ihan mahtavaa!
Ripsarit tulivat siis maksamaan 10 e kpl.


Mukaan tarttui myös Maybellinen kynsilakanpoistoaine, 5e.
Tuo asetooniton, ihan loistava kynsilakanpoistoaine on tarkoitettu juuri heikoille kynsille.

L'Orealin Mythic Oil -hiustenhoitoöljy on ihan loistotuote. Sitä voi käyttää tehohoitoöljynä reilummin annosteltuna tai loppusilauksena kiiltoa antavana ja silottavana hoitotuotteena. 

Tuo öljy oli yllätyksekseni myös tarjouksessa. Maksaa normisti yli kaksi kymppiä ja nyt niitä sai stockalta muistaakseni n. 16 eurolla. Tarjolla oli kolmea eri laatua ja tämä Rich Oil on tarkoitettu kuiville ja karheille hiuksille - eli on onnenomiaan juuri minun luonnonkiharoille kutreille :). Yhden pullollisen olen jo käyttänyt ja se riitti varmaan noin vuodeksi. Eli hyvinkin riittoisasta tuotteesta on kysymys.

Samalla tuli sitten taas pyörähdettyä Ruohonjuuressa :). Chia-siemet oli loppu, joten niitä pääasiassa lähdin hakemaan. Ostoskorista löytyi sitten yllättäen taas muutakin, vaikkakin low budjetilla oltiin liikenteessä. Nappasin mukaan tuon Joyful Silence teen, mitä olen jo jonkin aikaan katsellut sillä silmällä. Myös uutuustuote Pakurikahvi lähti mukaan - siitä tulossa juttua myöhemmin.

Luomu hirssiin ihastuin myös, kun katselin sen pakkaukseen merkittyä ravintosisältöä. Myyjien kanssa kyllä todettiin, että rasvan määrässä on pakko olla virhe, sillä tuoteselosteessa lukee 'rasvaa 42,2 g'. Tosin nyt kun kotona vielä tutkailin lisää, alkoi arveluttaa, pitääköhän nuo muutkaan ravintoarvot paikkansa, sillä muu netistä löytämäni tieto ei oikein tue noita tietoja. Lupasivat Ruohonjuuresta selvittää tuota asiaa. Siellä palvelu on kyllä aina niin huippuluokkaa. Nyt on muuten tulossa Ruohonjuuren synttäritkin eli netissä saa alennusta -10% ja huomenna maanantaina myymälässäkin juhlitaan.

Ihanaa sunnuntaita Sinulle!


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.