30.10.2013

Kaikista ihaninta kasvojenpuhdistusta

Siitä on varmaan jo kymmennen vuotta, kun ensimmäisen kerran tutustuin Dr. Hauschkan tuotteisiin. Englantilainen tuttavani suositteli minulle ruusuvoidetta ja sellainen silloin taannoin Englannista mukaan lähtikin. Aivan ihana tuote ja se tuoksu - rakastan ruusuntuoksuisia kosmetiikkatuotteita. Ruusuvoide onkin varmaan yksi Dr. Hauschkan lippulaivatuotteista.

Dr. Hauschkan tuotteet ovat muutenkin todella laadukkaita. Ne ovat jonkin verran tavallista markettikosmetiikkaa kalliimpia mutta niin paljon parempia ja erityisesti siksi, että ovat luonnonmukaisia ja oikeasti hyviä. Niissä on todellakin panostettu laatuun ja hoitaviin ominaisuuksiin.

Dr. Hauschka kosmetiikkaa valmistaa WALA Heilmittel GmbH. Kyseinen yritys on toiminut jo vuodesta 1935 luonnonlääkkeiden parissa ja sitten myöhemmin kehittänyt tämän kosmetiikkasarjan tuon lääketuotannon rinnalle.

"Nykyään WALA valmistaa noin 1000 erilaista lääkettä akuuttien ja kroonisten sairauksien hoitoon sekä vapaasti myytäviä lääkkeitä vaivoihin, joihin ei tarvita lääkäriä (esimerkiksi vatsavaivoihin, silmä- ja korvaoireisiin, vilustumissairauksiin, flunssaoireisiin, pieniin rasitusvammoihin ja ruhjeisiin ym.)"

Yrityksen motto on vapaasti suomennettuna "Luonnon aarteet muunnettuna sinua varten"
(Nature's Treasures Transformed for You) ja se näkyy heidän kaikessa toiminnassaan.

Raaka-aineina he käyttävät vain korkealaatuisia kasviöljyjä, esim. manteliöljyä, avokadoöljyä ja jojobaöljyä. Luonnonvahoista suositaan mehiläisvahaa, kandellavahaa ja ruusuvahaa. Lisäksi käytetään myös hoitavia rohtokasveja sekä ihania eteerisiä öljyä, joista oletan tuotteiden tuoksunkin olevan peräsin.

Olen nyt kuukauden päivät käyttänyt tätä Dr. Hauschkan puhdistusemulsiota ja parempaa puhdistustuotetta saa kyllä hakea. Tähän ikään mennessä on tullut testattua jos jonkinmoisia tuotteita, joten vertailupohjaa jonkin verran jo löytyy. Itselläni on pintakuiva iho, mikä usein kiristää kasvojen puhdistuksen jälkeen. Myös pientä kutinaa/kihelmöintiä saattaa ajoittain esiintyä. Monien puhdistusemulsioiden kanssa on myös ollut haasteena se, että ne eivät vain yksinkertaisesti puhdista kunnolla.

Tämän tuotteen koostumus on samettisen pehmeä ja tuoksu aivan ihana. Emulsio on kätevä käyttää pumppupullosta eikä sitä näin annostellen tule tuhlattua. Tuotetta levitetään kostutetulle iholle. Epäpuhtauden poistuvat hyvin ja mikä hienointa, tällä saa myös silmämeikin poistettua hellävaraisesti kostutetun pumpulin avulla. Ja mikä mahtavinta, iho tuntuu puhdistuksen jälkeen pehmeältä ja kosteuteltulta - ei kiristä eikä kihelmöi. Loisto tuote - tästä en enää luovu!

www.pullantuoksuinenkoti.com


"Hellävarainen puhdistus on tärkeää erityisesti kuivan ja herkän ihon hoidossa. 

Dr.Hauschka Puhdistusemulsio sisältää ravitsevia jojoba- ja manteliöljyjä sekä elvyttäviä uutteita masmalosta ja viljoista. 

Dr.Hauschka Puhdistusemulsio säilyttää ihon luonnollisen lipiditasapainon ja estää siten ihoa kuivumasta. Kun ihon hydrolipidikalvo toimii normaalisti, se tarjoaa ihosoluille kosteutta ja suojaa. 

Dr.Hauschka Puhdistusemulsio tukee hydrolipidikalvon toimintaa, vahvistaa ihoa ja pitää sen juostavana. Täyteläinen puhdistusemulsio irrottaa meikin hellävaraisesti jättäen ihon pehmeäksi."

Seuraavaksi ajattelin investoida saman sarjan kasvoveteen ja myös ikääntyvän ihon hoitotuotteet kiinnostavat, nyt kun tuo neljän kympin rajakin tuli ylitettyä ;). 

Olen myös suunnitellut laajentavani meikkivalikoimaani tämän merkin pariin pikkuhiljaa. Kesällä ostin Dr.Hauschkan Rouge Powder -poskipunan, missä on pigmenttiä tosi paljon eli siinäkin mielessä laadukkaasta ja riittoisasta tuotteesta on kysymys. Meikkivoidetta olisi myös kiva kokeilla.


Lähde: Dr. Hauschka http://www.drhauschka.fi
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.