15.3.2014

Perinteiset Browniet á la Hummingbird Bakery

Hummingbird Bakeryn reseptikirjassa kerrotaan, että usein browniet eivät ole oikeita brownieta. Tällä reseptillä valmistat juuri niitä oikeita, perinteisiä brownieita. Aidoissa brownieissa ei ole pähkinöitä ja niiden kuuluu olla koostumukseltaan runsaasti pureskelua vaativia, suklaisia ja tiiviitä :P.

Ja koska halusin tehdä näitä ihan perinteisiä suklaaherkkuja, en lähtenyt sooloilemaan yhtään - vaikka mieli kyllä teki :). Tämä on siis suora kopio Hummingbird Bakeryn reseptistä.

Ja mitä parempaa suklaata käytät, sitä parempia näistä tulee :). Tosin itse käytin Pandan tummaa suklaata ja näistä tuli ihan taivaallisia..voisiko enää olla parempia?


www.pullantuoksuinenkoti.com

Tarvitset:
200 g tummaa suklaata paloiteltuna
175 g suolatonta voita
325 g sokeria
130 g vehnäjauhoja
3 kananmunaa
tomusokeria koristeluun

Lisäksi:
33x23x5 cm:n kokoinen vuoka leivinpaperilla vuorattuna
muffinssivuokia

1. Sulata voi ja suklaa kulhossa vesihauteessa.

2. Ota kulho pois vesihauteesta ja sekoita joukkoon sokeri.

3. Lisää vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi.

4. Lisää lopuksi munat yksitellen ja tehokkaasti sekoittaen niin, että taikinasta tulee paksua ja sileää.

5. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja paista 170 asteessa n. 30-35 minuuttia. Tämä on taitolaji - pitää yrittää arvioida koska seos olisi tarpeeksi kypsää muttei liian kypsää, ettei siitä tule kuivaa ja, että jää sisältä tahmaiseksi.

6. Anna jäähtyä täysin. Leikkaa paloiksi ja koristele tomusokerilla sapluunaa apuna käyttäen. Asettele palat nurinpäin käännettyihin muffinssivuokiin. (Itse en malttanut odottaa kunnolla jäähtymistä, mikä aiheutti sen, että leikkaaminen oli tosi haastavaa, kun tahmainen herkku takertui koko ajan veitseen.)

www.pullantuoksuinenkoti.com

Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.