20.3.2014

Gin Gins - Chewy Ginger Candy - Ihanan sitkeitä inkiväärinamuja

Pullantuoksuisessa kodissa on testattu maukkaita inkiväärinamuja. Sain näitä maisteltavaksi Eko-kauppa Ruohonjuurelta. Pakkauksen olikin nähnyt jo Ruohonjuuressa, mutta eipä ollu itse tullut kyseisiä makeisia ostettua. Ja olipa ihana päästä maistelemaan, sillä nämähän ovat ihastuttavia.

www.pullantuoksuinenkoti.com


Yllättävää oli ensinnäkin se, että pakkauksessa ei ollut pastilleja - niin kuin jotenkin voisi kuvitella, kun askista on kysymys. Vaan erikseen pakattuja, isohkoja inkiväärinamuja - jotka venyvät ja venyvät - ja venyvät :D ja ovat kyllä niiiiin hyviä. Ja makeita - makeus tulee ruokosokerista - ja lämmittävän tulisia! 

Näissä on inkivääriä 10%, mikä kyllä tuntuu. Ihanan voimakas inkiväärin maku sekoitettuna paahteiseen ruokosokeriin. Venyvyys on kieltämättä aika koukuttava ominaisuus ja sitkeys ja pehmeys - se suutuntuma ylipäänsä. Näitä on ihana syödä flunssan ehkäisyyn, hengitysteiden avaamiseen - tai ihan muuten vain :). Tehoavat valmistuttajan mukaan myös esim. matkapahoinvointiin. Ruokosokerin ja inkiväärin lisäksi näissä on myös tapiokatärkkelystä. Ei siis mitään muuta.

Valmistuttaja on Englannissa toimiva Ginger Peopel Europe Limited, joka on maailman palkituin inkiväärituotteiden valmistaja ja jolla on itse asiassa aika veikeät verkkosivut. Kyseessä on nyt 30 vuotta toiminut perheyritys, jonka toiminnassa on vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja ylpeys puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista. Tämän makeisen valmistusmaa on Indonesia.

Näitä inkiväärimakeisia on myös muitakin, joista kolmea eri sorttia löytyy Ruohonjuuresta. Askin hinta on 2,35 euroa ja yhdessä namussa on kaloreita 20. Suosittelen maistamaan!

Herkuttelemisiin!


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.