30.3.2014

Ihanan aamun hellivä puuro

Ihana sunnuntaiaamu! Vihdoin sai nukkuakin niin, ettei tarvinnut laittaa aamuksi herätystä päälle. Taivaallista. Kellot siirrettiin nyt sitten kesäaikaan ja tää valoisuus on vaan niin fantastista. Ostin eilen kaupasta tulppaaneja ja narsisseja ja niistä kyllä tulee hyvä fiilis. Linnut visertelevät ulkona ja valoa tulee sisään ikkunoista jo niin upeasti. Ihanaa!

Meillä vietetään tänään synttäreitä, joten kohta alankin kokoamaan synttärikakkua :).

www.pullantuoksuinenkoti.com

Tämä aamu alkoi tällaisella herkullisella ja makuhermoja hellivällä puurolla. Olen jotenkin vaihteeksi ihan hurahtanut taas puuroihin ja smoothiet ovat sitä myötä jääneet vähän vähemmälle. Tosin iltaisin on niitä tullut pyöräyteltyä koko perheelle. 

Sain Ruohonjuurelta testiin Adunan Baobab -jauhetta. Aineen kerrotaan mm. buustaavan aineenvaihduntaa ja lisäävän vastutuskykyä. Lue lisää täältä. Purkissa on vain 80g, joten on käytettävä sitä kunnioittaen. En siis missään tapauksessa raaski upottaa tuota hienostunutta jauhetta esim. smoothieen, vaikka se yksi vaihtoehto voisi ollakin. Tämä jauhe kun maistuu jännältä - sellainen ananaksen, melonin ja sitruksen aromi - joka toi kivan twistin puuroon. Suosittelen kokeilemaan! Ihanaa!

Tässä annoksessa on:
Kaurapuuroa
Mustaherukoita
Vihreitä mustaherukoita
Vadelmia
Mustikoita
Puutarhamustikoita
Mantelitahnaa (Rapunzel)*
Hasselpähkinätahnaa (Rapunzel)*
Hunajaa
Baobab-jauhetta (Aduna)*
(+kaurajuomaa)

www.pullantuoksuinenkoti.com

* Tuotteet saatu Ekokauppa Ruohonjuurelta
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.