22.12.2013

Vinkkejä pukinkonttiin

Kävin eilen taasen kaupungilla, kun oli hetki omaa aikaa. Yhtenä osoitteena oli Ruohonjuuren myymälä Kampissa. 

Mitä ostaa lahjaksi läheiselle, jolla on jo kaikkea mahdollista? No laadukkaita kulutushyödykkeitä tietysti. Itse ainakin koen, että on ihana saada käytännöllisiä lahjoja, mitkä eivät täytä nurkkia tai ole muuten turhakkeita. Superfoodeista ja luomutuotteista saa koottua laadukkaan lahjan - ja ehkä jopa jotain extremeä.

www.pullantuoksuinenkoti.com

Rakkauspakkaus on hyvä esimerkki extremestä, etenkin sellaiselle henkilölle, joka ei ole vielä tutustunut superfoodeihin. Tämän pakkauksen ainesten pitäisi lisätä rakkauden tunnetta ja hyvää oloa. Voimaannuttavina aineksina siinä on kaakao ja maca. Sekoitetaan päivittäin 3-4 rkl 2 dl kaurajuomaa tmv. "Saletisti natsaa" -kuten pakkauksessa sanotaan :D. 
Samaan pakettiin laitoin myös Keikon Kabuse Powder No 2:sta eli japanilaista vihreäteepulveria: "Matcha on hienoksi jauhettua vihreää teetä, jota on käytetty perinteisesti osana teeseremoniaa ja buddhalaismunkkien meditaatioharjoituksia. Perinnetiedon mukaan matcha-tee auttoi munkkeja keskittymään ja edistämään mielenrauhaa."
Lisäksi mukaan lähtee mun ihan lempparisuklaata eli Green&Blacks maitosuklaata merisuolalla. Toivottavasti tämä lahja johdattaa saajansa superfoodien maailmaan.. :)

Toinen varovainen johdatusyritys tapahtuu Raakasuklaan valmistuspaketilla. Saa nähdä mitä saajat tykkäävät, mutta ainakin on jotain eksemplaaria ;) - perinteisen viinipullon sijaan. Ajatuksenani on antaa lahjan saajille uusia kokemuksia ja elämyksiä sekä hyvää oloa. Voit lukea pakkauksen testauksesta aiemmasta postauksestani. 

Yksi tuote mihin olen ihan ihastunut on Laveran Macadamia Passion Body Butter. Sain sitä testiinkin tossa vähän aikaa sitten ja siten siihen ihastuinkin. Nyt ostin sitä myös anopille lahjaksi :). Aivan taivaallinen tuoksu ja koostumus - niin samettisen pehmeä mutta ei rasvainen. Jokainen levityskerta tuo tuoksullaan ja tuntumallaan ihanan fiiliksen. Anopille lähtee myös suosikkini Argan Oil. Ihan superihana tuote - etenkin kasvoille ja käsille. 

Clipperin mahtavat vihreät teet lähtevät myös lahjaksi - vihreä tee -fanille. Siihen pakettiin sopisi myös hyvin kotimainen Luomu hunaja - minkä koostumus on muuten ihan eri luokkaa kuin muiden juoksevien hunajien. Hunaja ei ole kirkasta vaan vaaleaa ja samettisen pehmeää ja tulee ulos tuubista yllättävän hyvin. Sitä ei ole kuumennettu missään vaiheessa.

Yogi Tean Christmas Collection yllättää monipuolisuudellaan. Siinä on 12x2 eri teelaatuja. Heti löytyi yksi uusi suosikkikin tuosta valikoimasta, nimittäin Sweet Chili Chai. En tiedä onko tällaista lajitelmaa muuten tarjolla, mutta voisi sopia perusvalikoimaan. Tähän pakettiin voisi laittaa mukaan luomu glögiä ja pussillisen Luomumanteleita. Ihana setti! 

Parapähkinä -pussi aukesi jo heti liikkeessä asioinnin jälkeen. Ihan parhaita pähkinöitä mitä tiedän! Myös nuo Luomu mantelit ovat ihania - niitä on meillä nyt tarjolla lasikulhossa parapähkinöiden kera keittiön pöydällä.

Lakritspulverin hankin leivontaa silmällä pitäen. Muutama idea on mielessä missä sitä hyödyntää ja niistä sitten myöhemmin :).

Vielä tänään ajattelin mennä jouluostoksille - kuten varmaan moni muukin. Pitää varautua mukavilla kengillä, kevyellä vaatetuksella ja jouluisella mielellä!

Jouluaskareidenkin keskellä on hyvä muistaa ottaa rennosti, älä stressaa, pingota vaan nauti. Ime joulun tunnelmaa koristeista, valoista ja tuoksuista. Pysähdy hetkeksi. Kaikki sujuu siten paljon paremmin. Kun on onnellinen ja seesteinen olo, kiirettä ei edes huomaa ja sydän kehrää.

Hyvää Joulua!
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.