30.12.2013

Ihania joululahjoja

Joulupukki oli tänä vuonna erityisen antelias ja pukinkontista löytyi vaikka mitä. Sain lahjaksi mielettömän paketeista tehdyn 'kuusen'. Kerrassaan upea paketointi-idea äidiltäni! En ole koskaan moista nähnyt, mutta tästä kannattaa kyllä napata idea muistiin. Kuva löytyy tämän postauksen lopusta.

Anopiltani sain tämän tosi tarpeellisen suklaanvalmistus setin, missä on lämpömittarikin tuossa nuolijassa mukana. Eilen lueskelin jo ohjevihkosta ja voin varmuudella sanoa, että konvehteja on tulossa lähitulevaisuudessa :). 

www.pullantuoksuinenkoti.com

Nämäkin lahjat tulivat tarpeeseen. Minulta on puuttunut silikoninen leivinalusta ja nyt sain niitä peräti kaksi kappaletta. Tuossa Iloleipurin alustassa on vielä tarpeelliset mitat. Tuo pikkupursotin eri terineen on myös ihan kiva olla. Noita muitakaan tuotteita ei vielä kaapistani löytynyt, joten oli kiva nekin saada :).

www.pullantuoksuinenkoti.com

Kokkihattu päässä on hyvä fiilistellä :). Strösseleitä tarvii aina, sekä vuokia.
Cakepops -setit ovat nuoremman tyttäreni joululahjoja. Ostin itse hänelle tuon Lekuén setin ja äidiltäni hän sai lahjaksi tämän toisen. Synttärit ovat kohta tulollaan ja näitä kokeillaan sitten silloin.

www.pullantuoksuinenkoti.com

Vanhempi tyttärein sai taas näitä ihania Cupcakes -kahvikuppimuotteja.

www.pullantuoksuinenkoti.com

Nyt pitää kyllä pistää kaapit uudelleen järjestykseen, jotta saan mahdutettua nämä kaikki tavarat sinne :).

Joulupukille ja tontuille vielä suuri kiitos. Aivan ihania lahjoja!

Saitko sinä kivoja leivonta/kokkausaiheisia joululahjoja?
Jos sait olisi kiva kuulla minkälaisia ihanuuksia sinun lahjakääreistäsi löytyi :).

www.pullantuoksuinenkoti.com

Tässä vielä kuva tuosta upeasta 'pakettikuusesta'.

Hieno!


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.