20.9.2013

Näähän on hyviä! - Kaalisipsihurmiossa :)

Oletko kuullut kaalisipseistä tai maistanut niitä?

Itse kun sain Happy Kale -kaalisipsipussit käteeni ajatukseni olivat hieman ristiriitaisia. Hmm.. mielenkiintoista ;). Olin jo kerran aiemmin maistanut kaalisipsejä ja ne olivat ihan ok. Kaikki tuli syötyä, mutta ei ne mitään sen kummempia tunteita herättäneet. Lisäksi niiden sipsien tuoksu ei ollut mielestäni ihan herkullisimmasta päästä..mutta nämä tuoksuvat hyvälle!

Pullantuoksuinenkoti

Näistä pusseista ensimmäisenä avasin tuon vihreän Carob & Coconut -pussin. Yllätyksekseni pussista tuli ulos melko iso kaalinlehti ja sen maku olikin makea! Mmm.. ja mitä enemmän söin sitä paremmalta maistui. Usko tai älä :D mutta päädyin lopulta nuolemaan vielä murusetkin pussin pohjalta.. NAM! Näitä voisin kuvitella mutustavani vaikka leffassa.
Mikä ihana, kevyt ja terveellinen herkku!

BBQ sipsit ovatkin sitten suolaista herkkua. Pussissa olevat sipsit olivat pienempinä paloina, jopa ehkä liian murusina (tosin voi olla vain sattumaa) - mutta hyviä. Maistatin näitä sipsejä viidellä henkilöllä (3 aikuista, 2 lasta) joista neljä ihastui ja yksi ei tykännyt. Äitini mielestä nämä olivat niin hyviä, että kysyikin heti saako näitä isommissa pusseissa ja nyt toivoo niitä synttärilahjaksi =).

Otin kuvat myös pussien takapuolelta, jotta sain raaka-aineet ja ravintosisällön suoraan näkyviin.
Tosin eipä noista kauheesti selvää saa..
Sipsit ovat kuitenkin kevyitä, ei huonoa rasvaa laisinkaan ja proteiinia ja kuituja kivasti.
Yhdessä pussissa on n. 100-120 kcal.

BBQ ainekset: Lehtikaali, appelsiinituoremehu, tattari, porkkana, pellavansiemen, oliiviöljy, punajuuri jauhe, merisuola, kuivattu tilli, sipulijauhe, välimeren yrttejä.

Kookos & Carob: Lehtikaali (viherkaali), auringonkukkasiemen, kookospalmusokeri, kookoshiutale, vesi, johanneksenleipäpuu, vaniljauute, kaneli, merisuola.


Kaalisipsejähän voi tehdä itsekin - ainakin muutamaan repseptiin olen netissä törmännyt. Mutta jos ei jaksa alkaa itse väsäämään niin nämä pikku pussit ovat kyllä käteviä ja säilyvyys on myös varmasti itsetehtyjä sipsejä parempi.

Jos en olisi saanut näitä Happy Kale -sipsejä testattavaksi olisi tämäkin herkku jäänyt löytämättä.
Ihana uusi tuttavuus! Näitä saa ainakin Ruohonjuuresta - muualta en ole löytänyt. 

Pakko ensi kerralla napata mukaan - niin ihania pikku naposteltavia nämä ovat :)

Herkuttelemisiin!


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.