25.2.2014

Hemmottelua ja hyvää oloa ihanilla uusilla terveysteelaaduilla

Tällä kertaa sain Ruohonjuurelta maisteltavaksi näitä ihania Pukka - terveysteelaatuja ja ne todellakin yllättivät minut maukkuudellaan. Aivan älyttömän aromikkaita ja herkullisen täyteläisiä makuja.

www.pullantuoksuinenkoti.com

Nämä Pukka -teet päihittävät mennen tullen aiemmin hehkuttamani Yogi -teet, vaikka aivan ihania nekin ovat. Jotenkin nämä vaan 'maistuvat' vielä enemmän :) ja sanotaanhan näillä olevan vielä terveysvaikutuksiakin.

Ensimmäiseksi näistä teelaaduista ihastuin tuohon Elderberry & Echinacea -laatuun. Teestä tulee punaista ja siinä on jotenkin ihan vastustamaton, erikoinen tuoksu. Tämä Seljanmarja & Echinacea -tee sopii ihanasti iltateeksi ja siitä tulee jotenkin hemmottelu fiilis :). Tehoaa kuulemma myös flunssaankin.

Lemon, Ginger & Manuka honey on toinen lempparini. Ihana yhdistelmä hyvää tekeviä aineksia. Juon tätä eritoten, jos kurkku tuntuu kipeältä tai yritän taistella flunssaa vastaan. Jotenkin ihanan makeaa ja inkivääri on kyllä ihan ykkönen flunssan ehkäisyssä - tuntuu tehoavan parhaiten.

Kolmen kanelin tee on - kuten arvata saattaakin - aivan ihanan kanelisen tuoksuista. Lämmittää mukavasti ja sopii hyvin esim. iltapäiväteeksi - tai vaikka herkkuhimojen lievittämiseen. Ruohonjuuren sivuilta luin, että kaneli on yksi virkistävimmistä luonnon yrteistä. Aina oppii jotain uutta :).

Suosittelen kokeilemaan näitä eri terveysteelaatuja. Itse tosiaan yllätyin positiivisesti ja aion seuraavaksi hankkia ainakin tuota Sitruuna-Inkivääri -teetä, sillä pakkauksessa on enää vain muutama pussi jäljellä. Varmasti tätä Elderberry -teetäkin tulee myös itse hankittua - tämä tuoksu huumaa kyllä joka kerta.Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.