27.2.2014

Powering Superfood Smoothie ja Pukka Vitalise

Taas vaihteeksi smoothieta kehiin :). 

www.pullantuoksuinenkoti.com

2 annosta/portions

puolikas sitruuna puristettuna - half a lemon squeezed
1 banaani - 1 banana
2 kourallista pinaattia - 2 handful of spinach
1 dl pakastemustaherukoita - 1 dl/0,5cup frozen blackcurrants
1dl pakastemansikoita - 1 dl/0,5cup frozen strawberries
2 tl chia siemeniä - 2 tsp chia seeds
2 tl kaakaonibsejä - 2 tsp cacaonibs
1 tl macaa - 1 tsp maca
1 tl spirulina - 1 tsp spirulina
1 tl chlorella - 1 tsp chlorella
1 tl ashwagandha - 1 tsp ashwagandha
kylmää vettä - cold waterKaikki sekaisin blenderissä. Laita vettä sen verran, että smoothie on juotavaa.

Mix everything in a blender. Add water so that the smoothie is drinkable.

Empowering olisi ehkä ollut oikea sana - mutta olkoon tässä nyt tuo Powering :) - varmaan kaikki ymmärtää kuitenkin tarkoituksen :)Olen pitänyt kevyttä taukoa perinteisistä superfood-jauheista ja smoothiesta ja juonut aamuisin aina vettä, johon olen sekoittanut tätä Pukka Organic Bio Nutrients -jauhetta. Sain jauheen testiin Ekokauppa Ruohonjuurelta ja tämä on tosiaan tosi kiva sekoitus. Tästä tulee hyvä olo ja tämä auttaa jaksamaan. Tällä voi selvästikin korvata smoothien - vaikkakaan samaan kuitumäärään ei pääsekään. Tämä sopii erityisesti sinulle, joka et jaksa joka aamu pyöräyttää smoothieta tai vääntää muita superfood coctaileja. Toimii mielestäni hyvin niiden korvaajana.

www.pullantuoksuinenkoti.com

Purkin kyljessä kerrotaan, että Vitalise auttaa pitämään energiatasot yllä ja hallitsemaan stressiä. Tässä on yhteensä 22:ta erilaista ravitsevaa ainetta ja paljon antioksidantteja. Suositellaan juotavaksi aamulla. Annoskoko on 1 tl per päivä.

Jauheessa on punajuurta, mustikkaa, vehnäorasta, ohranorasta, amlahedelmää, acerolahedelmää, spirulinaa, chlorellaa, Seagreens-merileväsekoitusta, kurkumaa, kukkien siitepölyä, fenkolin siementä, parsakaalin ituja, piparmintun lehteä, inkivääriä, lakritsanjuurta, vihreää teetä ja aloe veraa.

Kokeilin sekoittaa tätä smoothieen, mutta en oikein pitänyt makuyhdistelmästä. Mieluiten nautin tämän tosiaan ihan kylmään veteen sekoitettuna.

Ihanan helppo tapa nauttia tehokas combo hyvää tekeviä superfoodeja!
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.