28.1.2014

Tulinen jauheliha-pekoni pasta

Nyt testasin tuota toista Lidlin pasta-mausteseos settiä 'Orecchiette aglio e peperoncino' ja hyvää tuli jälleen. Tosin mausteseosta tarkkailtuani totesin, että kokeilen ensin pienemmällä määrällä ja maustoin ruoan vain yhdellä ruokalusikallisella mausteseosta. Oli hyvä päätös. Mausteseos sisältää aika voimakasta chiliä ja jos olisin laittanut kaikki, kuten pakkauksen ohjeessa sanotaan, olisi ruoasta varmaankin tullut syömäkelvotonta - ellei sitten ole hyvinkin tottunut chilin poltteelle :). Mielestäni tulisuusaste oli tässä jo tälläkin määrällä mukavasti kuumottava eikä edes miehellenikään tullut tarvetta lisätä tulisuutta. Lapsille tämä ei ehkä maistu - ellei lapsi sitten ole tykästynyt tuliseen ruokaan. Meillä tosin 10v poika tykkäs :).

Pastan muoto on aivan ihana ja se tuntuu mukavalta suussa. Erinomaista. Sekä minä että mieheni söimme vielä toiset annokset.. :D.

Mausteseos sisältää: chiliä 1,8%, valkosipulia, persiljaa, suolaa, tomaattia ja punaista paprikaa.

www.pullantuoksuinenkoti.com

Tarvitset:
500 g pastaa
vettä+suolaa

400 g jauhelihaa
1/2 pkt pekonia
1 rkl mausteseosta (pussin mukana)
(tai mausta chilillä, valkosipulilla, persiljalla, parikalla ja suolalla)
400 g tomaattimurskaa
1-2 dl pastan keitinlientä


1. Saksi pekonit pieniksi paloiksi pannulle ja paista miedolla lämmöllä jotta rasva sulaa. Lisää jauheliha ja paistamisen lopuksi valuta ylimääräinen rasva pannusta pois.

2. Keitä pasta ohjeiden mukaan.

3. Sekoita mausteseos jauheliha-pekoniseoksen joukkoon ja lisää tomaattimurska. Lisää pastan keitinlientä ja anna kastikkeen muhia kunnes pasta on kypsää.

4. Kaada kastike pastan joukkoon ja tarjoa.


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.