20.1.2014

Raw -välipalapatukat vertailussa

Meillä on tänään vietetty patukkapäivää :). Sain Ruohonjuurelta maisteltavaksi oheisen lajitelman erilaisia välipalapatukoita ja niitä on nyt sitten maisteltu meillä oikein urakalla. Makuraadissa patukoita maisteli kanssani 12 vuotias tyttäreni. 

www.pullantuoksuinenkoti.com


Ensimmäiseksi vertailimme Purple Balance -patukoita. Patukoissa mainostetaan, että ovat 100% raw, lisäksi niissä ei ole valkoista sokeria, ovat maidottomia, gluteenittomia ja lisäaineettomia. Energiaa näissä on keskimäärin n. 170 kcal per patukka ja proteiinia n. 4g.


Makuvaihtoehdot olivat Goji&Vanilla Cookie, Lemon Pie ja Raspberry Cake. Ihanat nimet muuten!

Näistä meidän molempien suosikiksi nousi Lemon Pie. Kivan sitruunainen maku.Seuraavaksi maisteltiin Lubsin Kokos, Sprirulina Lemon, Berries Mix sekä Raw-Biten The Organic Fruit&Nut bite.Lubsin patukat ovat aika omansa makuisia. Spirulina Lemon on aivan ihanaa. Siinä on jotenkin sitruunalakumainen maku. Sitä voisimme molemmat syödä ihan herkkunälkäänkin. Ehdoton ykkönen näistä. I h a n a a.. ja kaikenkukkuraksi tässä patukassa on Lubsin patukoista eniten proteiinia.

Kokos on ihan ok. Maistuu kivan kookoksiselle mutta jotenkin kalpenee näiden muiden makujen rinnalla. Berries mixissä on aika voimakas maku, jopa vähän kirpeä. Kivan makuista sekin - sopii makean nälkään, mutta en ehkä itse ostaisi.

Raw Bite ei ole mielestäni vertailukelpoinen Labsin patukoihin nähden, painii enemminkin samassa sarjassa PB:eiden kanssa. Ihanan pehmeä ja tukeva koostumus ja päihittää kyllä maullaan nuo kaikki PB -patukat mennen tullen. Lisäksi tämä herkku on oikea proteiinipommi verrattuna näihin muihin. Siinä on proteiinia tuplasti enemmän 10g per patukka ja energiaa n. 200kcal. Selkeesti laadukkain näistä kaikista.


Makuraadin valitsemat kolme parasta:

1. Raw Bite (laadun ja maun vuoksi)

2. Lubs Spirulina Lemon (sitruunalaku!)

3. PB Lemon Pie (nimi! ja ihana sitruuna)


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.