28.4.2014

Teen tuoksun ma taasen tunnen - Ihanat English Tea Shopin teet

Olen tässä keväällä testaillut näitä Ruohonjuurelta saamiani English Tea Shopin teelaatuja ja saanut siis nautiskella neljästä erilaisesta teelaadusta. Tästä testisatsista löytyy hedelmäisten teelaatujen lisäksi myös mustaa sekä vihreää teetä. Pakkaukset ovat aivan ihastuttavia ja siksi pidänkin niitä pöydällä, kun ovat kuin koristeita =).

Teepakkaukset ovat muuten nerokkaasti suunniteltuja: alhaalta avataan pieni osa jonka kautta voi aina ottaa yhden teepussin. Ihanan käytännöllistä, etenkin jos säilyttää laatikoita näin päällekäin.

Nämä kaikki testattavaksi saamani teelaadut ovat jokainen omalla tavallaan hyviä ja muutama suosikki näiden joukostakin löytyi. Mitään sellaista wow-efectiä ei tullut, mikä tuli kun maistelin Pukka -teelaatuja.

English Tea Shopin teet ovat luomua ja reilun kaupan tuotteita. Lisäksi valmistajalla on muutenkin eettiset arvot kohdillaan. Lue lisää valmistajan sivuilta.

www.pullantuoksuinenkoti.com

Cranberry Vanilla Delight (Karpalo-Vanilja) on punaista teetä ja näistä toinen suosikkini. Lisäksi pakkaus on mielestäni kaikista kaunein. Tässä kupissa hautuu vihreä tee granaattiomenalla eli Green Tea Pomegranete. Tämän teen kanssa kannattaa olla tarkka haudutusajan kanssa. Mieluummin liian vähän aikaan kuin liian pitkään, muuten ihanasta ja raikkaasta teestä tuleekin kitkerää.

Ehdoton suosikkini näistä on kuitenkin tämä Black Tea Chai.
Aivan ihanaa esim. riisikakkaroiden päälle rakennettujen lohileipien kanssa, maitotilkalla pehmennettynä.

www.pullantuoksuinenkoti.com
Lohileivät:

2 riisikakkaraa
ohut kerros oivariinia
jääsalaattia
tillimaustettua graavilohta
tomaattiviipale
kananmunan viipaleita
sinappikastiketta


"Korkealaatuisesta ja kattavasta luomuteevalikoimastaan maailmankuuluksi kohonnut English Tea Shop suorastaan rakastaa teetä - ja haluaa jakaa tätä rakkautta ja innostusta myös sinun kanssasi! English Tea Shop:ille on kunnia-asia tuottaa vain ja ainoastaan parasta teetä, jonka he maustavat ammattitaidolla, ajatuksella ja hienotunteisuudella. 

English Tea Shop -sarjan luomuteet ovat asiantuntemuksen ja kokemuksen lopputulos, joka pohjautuu mm. yhteistyöhön perinteisten ja arvostettujen teenvalmistajien kanssa Sri Lankassa. Korostamalla perinteisiä valmistusmenetelmiä ja vähentämällä modernin teollisuuden kikkailuja teenvalmistuksessa English Tea Shop pyrkii tukemaan kestävää kehitystä ja ekologisuutta." -Ruohonjuuri

Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.