2.5.2014

Dagen efter - aamubooster smoothie

Vappuherkuttelujen ja skoolausten jälkeen olo on ehkä hivenen 'öh', joten jos mikä niin tällainen herkullinen ja raikas vihersmoothie antaa jo ihan uuden olon ja elämän :) - tai ei se varmasti ainakaan sitä huonommaksi tee ;).

Testailin tähän smoothieen tätä Ekokauppa Ruohonjuurelta testattavaksi saamaani Cocofina kookosvettä ja se antoi kyllä aivan ihanan vivahteen juomaan. Helposti ei uskoisi, että kookosvedellä voisi olla noinkin aromikas twisti, mutta tällä vedellä on. Yleensä kookosvedet ovat hyvinkin mauttomia, eivät niin hyvän makuisia pelkästään juotuina ja vähän niin kuin hukkuvat smoothieen. Tämä on herkullista jo ihan pelkästään ja smoothiessa aivan ihanaa. Juomaan laitoin vain osan kookosvettä ja osan ihan tavallista vettä, silti se maistui. Ihan älyhyvää!!!

Kookosvesi on muuten erinomaista palautusjuomaa - ja mielellään tätä treenin jälkeen juokin :)

www.pullantuoksuinenkoti.com

n. 1-2 annosta

iso kourallinen baby-pinaattia
1 kypsä banaani
1 kourallinen jäisiä, kotimaisia mansikoita
2 luomusellerin vartta
1 pieni omena kuorittuna ja lohkottuna
1 dl - Cocofina kookosvettä
tavallista vettä sen verran, että juomasta tulee sopivan juotavaa

Blendaa kaikki ainekset keskenään ja lisää tavallista vettä niin, että juomasta tulee sopivan juotavaa.

Jos haluat, voit lisätä juomaan myös superfoodjauheita esim. Chlorellaa, Macaa, Ashwagandhaa, Spirulinaa tmv. Itse otin tällä kertaa nuo jauheet erikseen, sillä tämä oli omana itsenään vaan niin hyvää..


Lehtivihreä puhdistaa maksaa tehokkaasti ja voi näin helpottaa krapulan oireita. Japanilaisessa tutkimuksessa Chlorellan on todettu puhdistavan maksaa niin tehokkaasti, että se ehkäisee krapulaa 96 prosenttisesti, jopa runsaan juomisen jälkeen. Hyvä annostus tähän tarkoitukseen on n. 3 tl. Parhaan tehon saavuttaa, jos chlorellaa ottaa ennen juomista, mutta ilmeisesti jälkikäteenkin siitä voi olla apua. (Lähde: Superfoodit)


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.