4.5.2014

Kyllä nyt treeni sujuu! Jumping Pumpkin Seed ja siitä tehty Mango-Proteiinipuuro sekä uudet lenkkarit :)

Jumping Pumpkin Seed nimi tulee siitä, että kun ensimmäisen kerran avasin tämän purkin kannen, oli se kuin ilotulitusta :D. Jauhe pomppi iloisesti purkista rinnoilleni ja pöydälle ja joka puolelle ;D. Aika hauska aloitus tämän tuotteen testaukselle. Selkeesti tosi energista tavaraa :D! Onneksi jauhe rauhoittui tuosta eikä ole enää niinkään hyppinyt ulos purkista. Kannattaa siis ensi avaamisella ensin raottaa vähän kantta, josko se sitten rauhoittuis itsestään..

Kävin eilen edukseen uudistuneessa Itiksessä tyttöjen luistelutreenien aikana ja samalla pyörähdin myös ensimmäistä kertaa Itiksen Ekokauppa Ruohonjuuressa, mistä tämän tuotteen sainkin testattavaksi. Myymälä oli aivan ihana fiilikseltään! Olen aiemmin käynyt vain Kampin Ruohonjuuressa, joten oli kiva siksikin nähdä myös tämä myymälä. Ihana freessi lookki ja tuotteet olivat tosi hyvin ja houkuttelevasti esillä ;)… Vappuna muuten avattiin Helsingin Citykäytäväänkin uusi myymälä. Sitä en ole vielä ehtinyt katsastamaan, mutta varmasti pian niin teen.

Olen jostain lukenut, että painonhallinnan taikka painonpudotuksen ja aineenvaihdunnan kannalta olisi aina hyvä aloittaa päivä jollain proteiinipitoisella ja ajattelin tosiaan tänään tehdä niin :). Ja kun ottaa jotain tällaista aamulla, sujuu aamulenkkikin paljon mukavammin - etenkin kun eilen ostin uudet lenkkaritkin. Aika bueno yhdistelmä vapaapäivän aamuun :)!

Jääkaapissa oli jo jonkin aikaa odottanut syöntikypsä mango jotain spessua hetkeä varten ja tämä oli nyt sellainen. Laitoin puuroon tosiaan yhden jääkaappikylmän mangon, 1,5 dl kaurajuomaa ja 1 annoslusikallisen tätä proteiinijauhetta (sekoita blenderissä). Jauheen maku on tosi mieto eikä siinä ole mitään sivumakuja. Ihanan puhdas ja pehmeä maku. Putoisi varmaan ihan pelkästään vedenkin kanssa - mitä kaikki protskujauhot eivät kyllä tee - tai eivät ainakaan minulle putoa ;). Tästä saa myös helposti smoothieta lisäämällä joukkoon esim. vielä enemmän kaurajuomaa taikka jäävettä.

www.pullantuoksuinenkoti.com

Tämä Sprout Livingin Pumpkin Seed Pure Plant Protein Powder 100% on tehty vain ja ainoastaan Luomu kurpitsasta. Pakkauksessa sanotaan, että se on monipuolinen, helposti sulava pelkästään kasviperäinen luomuproteiini. Se sisältään luonnostaan kaikki aminohapot, Omega-3 ja Omega-9 rasvahappoja sekä rautaa, sinkkiä, kuparia, kalsiumia, fosforia, magnesiumia, hivenaineita ja vitamiineja. Ja koska kyse on puhtaasta 100% tuotteesta, se ei sisällä heksaania, täyteaineita eikä säilöntäaineita. Proteiinia tässä on 64g/100g ja yhdessä suositellussa annoksessa (kaksi kukkurallista mittalusikkaa) on 18g proteiinia ja 100 kcal. Yhdessä annoksessa on rasvaa 2g ja hiilareita 3g sekä rautaa 30%.

Samalla reissulla Itiksessä poikettiin tyttöni kanssa myös Hanko Sushissa lounaalla. Laatu ei pettänyt tälläkään kertaa. On se vaan niin hyvää :P. Ja palvelu oli supernopeaa, kuten toivottiin kun oli vähän hoppu.

www.pullantuoksuinenkoti.com


Lenkkarit olivat muuten ihan loistavat! Nämä ovat mun "tieskuinkamonennet" Asicsit - ja ne eivät kyllä ikinä petä. Tosin viime vuonna ostetut Kayanot kuluivat jotenkin ihan kohtuuttoman nopeasti puhki sisävuorestaan. Liekö kyseessä ollut valmistusvirhe tai sitten liian iso koko. En lähtenyt valittamaan, kun tuli tilattua netistä Englannista. Tällä kertaa ostin GT-2000:set Itiksen Inter Sportista. Siellä oli lisäale tän viikonlopun ja sain kyllä ihan loistavaa palvelua. Kiitos vain sinä nuori komea kundi hyvistä neuvoista ja asiantuntemuksesta ;). Niin, ja nämä kuulemma saa palauttaa, jos hajoavat silleen kuin Kayanot teki. Siksi ehkä kandee kuitenkin ostaa Suomesta vaikka halvemalla saisi muualta - virhetilanteissa valittaminen on ainakin aina helpompaa.

Uudet Asicsit olivat lenkillä siis ihan täydelliset. Eivät niin kevyen oloiset kuin edelliset mutta mulle varmasti paremmat. Hyvin pronaatiotuetut, tukevat ja vaimennetut - ja niin mukavat. Ja lenkki vielä tuon proteiinipuuron siivittämänä sujui ihan täydellisesti ja fantastisen energisesti. 

Ihana aamu!!!

www.pullantuoksuinenkoti.com
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.