3.1.2014

Pizza Evening - yhdessä tekemisen iloa

Pizza on kivaa seurusteluruokaa etenkin, kun yhdessä tekee. Meille tuli ystävä kylään joten oli hauska viettää pizza -iltaa. Kokki pääsee vähemmällä ja kaikki ovat iloisia ja onnellisia kun loihtivat omia luomuksiaan, päästävät luovuuden valloilleen ja asettelevat pizzan päälle sellaisia raaka-aineita mistä itse pitävät.  

Kävin etukäteen kaupasta ostamassa eri raaka-aineita niin, että jokainen voisi sitten tehdä itselleen sellaisen pizzan kuin haluaa ja jääkaapista nostettiin vielä osa lisukkeista pöydälle - vain mielikuvitus voi olla rajana kun alkaa pizzan täytteitä pohtimaan.

Paras pizzapohja syntyy mielestäni tällä reseptillä. Tein taikinan puolitoista kertaisena ja siitä tuli seitsemän isoa, pyöreää, ohutpohjaista pizzaa. Taikina on siis aivan täydellistä ja ihanaa käsitellä. 

Oikein onnistunut konsepti ja voin suositella kokeilemaan Pizza -illlanviettoa!
Kaikki olivat lisäksi oikein tyytyväisiä pizzoihin - kuulin useammasta suusta, että oli parasta pizzaa mitä olivat ikinä syöneet :).

www.pullantuoksuinenkoti.com

Täytteitä:
Tomaatti-basilika pastakastiketta
Mozzarella ja Emmental -juustoraastetta
Tuoretta mozzarellaa
Ricottaa
Tonnikalaa vedessä
Pepperoni salamia
Kalkkunaleikkelettä
Pestoa
Basilikaa
Rucolaa
Tomaatteja
Paprikaa
Sipulia
Parmesan -juustoa
Jalapenoja
Oliiveja
Tabascoa
Chili-oliiviöljyä
jne..

www.pullantuoksuinenkoti.com

Ja tässä muutama tyylinäyte leipuriporukalta :).

www.pullantuoksuinenkoti.com


Ja alla vielä oma lempipizzani uunituoreena :P. 

Pohjalla pastakastiketta, sen päällä emmental-juustoraastetta, sipulisuikaleita, tonnikalaa, tomaatteja, tuoremozzarellaa, ricottaa, basilikaa, hieman pestoa, mustapippuria ja ripaus rouhittua merisuolaa.

Paistamisen jälkeen vielä lisäsin reilusti tuoretta rucolaa. 

Täydellistä!

www.pullantuoksuinenkoti.com


Buon Appetito!

Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.