18.8.2013

Shoppailua..

Kävin eilen kaupungilla aikaa kuluttamassa tyttäreni luistelutreenien aikana ja on ihan pakko jakaa teidänkin kanssa taas muutamat ostokseni, kun olen niin tohkeissani niistä ;).

Vein auton Stockan parkkiin, mikä on aina niin superkätevää, ja sieltä kun saa vielä tunnin ilmaista parkkiaikaakin, niin kynnys on melkoisen matala. Käpsyttelin siitä sitten muutamien vaatekauppojen kautta (yritin etsiä itselleni jotain ihanaa neuletta syksyksi - tuloksetta) kohti Ruohonjuurta. Narikkatorilla jaettiin Uncle Ben'sin riisipaketteja ja niitä sai mukaansa kaksin kappalein :) (hyvä tuuri) - ja jotain muutakin häppeningiä siellä ilmeisesti oli, mutta en vaan ymmärtänyt mitä ;) ?.

Hesarissa oli ollut 10%:n alennuskuponki Ruohonjuureen, mikä poltteli lompakossani. Nettikaupastakin saisi täällä mun blogissa olevalla koodilla tuon saman alennuksen, mutta onhan se ihan eri mennä kauppaan hypistelemään tuotteita kuin katsella niitä netissä - vaikka on se nettishoppailukin kätevää.

Palvelu Ruohonjuuressa on kyllä hyvää. Sain vihdoin aikaiseksi otettua itselleni kanta-asiakaskortinkin, joten ensi kerralla, kun asioin liikkeessä saan taasen 10% alea.

Raakasuklaasta kipinän saaneena menin lähinnä etsimään sitä kaakaovoita. En ensin meinannut sitä löytää, kun kuvittelin sitä olevan kylmähyllyssä, mutta sitä olikin pussissa. Se on pehmeää eikä siis sitä kovaa rasvaa, mitä ruokakaupoissa myydään. Pitää käytellä sitä säästellen, sillä hivenen arvokasta tuo kookosvoi on (150g maksaa 7,10 e). Ei tietysti kertaostoksena kallis mutta muuten, kun ajattelee, että hupenee varmaan lähes kaikki yhteen kokkauskertaan..eli ei ihme, että raakasuklaalla on usein hintaa enemmän.

Lisäksi ostin luomutattarimuroja, mitkä olivat edullisia (2,70e) ja näyttivät ihan popcornin hapsuilta. Niissä on paljon hyvälaatuista proteiinia. Ajattelin kokeilla niitä raakasuklaan kanssa - josko niillä saisi jotain kevyempää suklaaherkkua aikaiseksi.

Kookossokeria oli myös ostoslistalla sekä Himalajan Ruususuolaa. En ole kauheasti vielä näihin eri suolalaatuihin perehtynyt - sormisuola on hienointa mitä minun kaapista löytyy. Tämä suola on Himalajan juurelta käsin louhittua kristallisuolaa eikä sitä ole kemiallisesti prosessoitu.

Valitsemani kookossokeri oli edullisempaa kuin CocoVi:n, joten ostin sitä nyt kokeeksi. Olen aikaisemminkin mainostanut sitä, kuinka kookossokeri on sokereista parhain. Ei pelkästään sen alhaisen glykeemisen indeksin vuoksi vaan siksi, että tämä sokeri sisältää myös ravinteita - eli ei ole lähes tyhjää täynnä kuten normisokerit. Kookossokerissa on mm. magnesiumia, sinkkiä, kaliumia ja 16 erilaista aminohappoa. Toiset vannovat myös Intiaanisokerin nimeen. Siinäkin ravintoarvot ovat tavallistasokeria paremmat.

Pullantuoksuinen koti

Maca-jauhe on ihan lopussa ja uusi siten hakusessa. Päädyin valinnassani CocoVi:n Macaan.

Mulberry-marjat on ihania. Niitä vertailin tovin ja ostin sitten tätä merkkiä. CoCoVi:n mulperit tuntuivat olevat todella pehmeitä, nämä taasen eheämpiä ja hivenen edullisempia ja olen tyytyväinen valintaani, sillä ovat todella hyvän makuisia. Ajattelin näitäkin hyödyntää suklaassa - jos siis niitä on vielä jäljellä silloin, meinaa on ihania naposteltavia. Tiesitkö, että mulperimarjat ovat todella rauta ja kalsiumpitoisia. Niissä on paljon kuituja sekä C- ja K-vitamiineja ja myös runsaasti antioksidantteja.


Keskustelin myyjän kanssa raakasuklaan valmistamisesta ja hän kysyi, olenko maistanut heidän mielestään ihan parasta raakasuklaata mitä heillä on valikoimissa. No, enpä ollut - mutta nyt olen. Oli pakko ostaa yksi paketti tuota suklaata mukaan vaikka vähän arvokasta olikin :).

Pullantuoksuinen koti

Ja koska suklaatakaan ei voi aina syödä, niin välillä suklaanhimoon voikin sitten hauduttaa vaikka suklaateetä.. YogiTean Choco -tee on ihanan suklaisen tuoksuista ja myös hyvän makuista. Lorautin joukkoon mantelimaitoa ja sitä on kyllä ihana siemailla illan hämärtyessä...

Pullantuoksuinen koti

..ja ehkä jotain ihanaa kirjaa lukien. Suomalaiseen Kirjakauppaan olikin tullut nyt kolmas osa Sylvia Day triologiasta.. pakko tunnustaa, mutta olen heikkona näihin hömppäpokkareihin.
Juu - fiftyshadesit on luettu ja odotan myös jo kuumeisesti Lisa R. Jonesin triologian kolmatta osaa minkä pitäisi ilmestyä marraskuussa. Sillä välin mennään nyt sitten Sylvia Daylla :).Ihanaa päivää Sinulle :)
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.