21.10.2012

Ihmeaine Cillit Bang

Hyvästit rasvatahroille!
Siis - vaikkakaan kyse ei takuulla ole mistään luontoystävällisestä puhdistusaineesta - niin tämä aine on kyllä saanut minusta vankkumattoman kannattajan!
Pari omaa hyvää kokemusta on nyt kyllä jaettava teidän kanssanne:

MATON PUHDISTUS VAIKEASTA TAHRASTA:
Meillä on olkkarissa tuollainen hieno, hieman kiiltävälankainen karvalankamatto. Yksi kaunis päivä tyttäremme kaatoi mustikkaisen terveyspirtelön matolle ja epätoivo iski. Matolla siis kamala läjä liilaa "puuroa". Putsasin kaiken mitä irti lähti rätillä ja mattoon jäi kaunis, liila pläntti. Kaapissa ei ollut mitään "maton puhdistusainetta" mutta keittiöstä löytyi keittiön cillit bang. Yksi suihkaus tahralle ja vaaleneminen alkoi silmän räpäyksessä. Tahra muuttui ensin harmaaksi ja sitten hinkkaamalla, vaahdottamalla ja uudelleen käsittelyllä katosi ihan kokonaan. Siis uskomatonta - mattoon ei jäänyt mitään jälkeä kaatuneesta mustikkajuomasta!!! Eikä matto myöskään vaurioitunut mitenkään, vaikkei tätä tuotetta ole edes suositeltu tekstiileille..

LIESITUULETTIMEN SUODATTIMEN PUHDISTUS:
Tänään otin hellan yläpuolella olevan flektin suodattimen käsittelyyn eli rasvan poistoon. Yleensä rasva vain pyörii siinä metalliritilässä ja teräsverkosta sitä on vaikea saada irti. Nyt supsuttelin cillit bangillä sekä metalliosan että teräsverkon ja annoin olla n. 5 minuuttia lavuaarissa. Sitten - VAIN HUUHTELIN JUOKSEVALLA VEDELLÄ rasvan pois!! Wow.

Seuraavan kerran ostoslistalle laitan kyllä takuulla toisen pullon tätä ihme ainetta - ei voi ottaa riskiä, ettei tätä kaapista löytyisi, jos vaikka pirtelö päätyisi jälleen matolle tai vaikkapa sohvalle.
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.