30.12.2016

Vinkkejä Uuden vuoden tarjoiluihin ja Hyvää Uutta Vuotta 2017!

Uusi vuosi yllättää ainakin minut suht nopeasti joulun jälkeen. Pitäisi äkkiä keksiä miten sitä juhlistaisi ja mitä tänä vuonna uudeksi vuodeksi loihtisi tarjolle :). Kaivelin tuossa blogini historiaa ja nostan sieltä nyt myös sinulle muutaman ihanan kakkuvaihtoehdon ja suolaisen tarjottavan uudeksi vuodeksi.



Aivan ihana ja näyttävä herkku on esimerkiksi tämä Red Velvet Cake. Kakku on ulkonäöstään huolimatta raikas ja yllättävän helppo tehdä. Hauska makukokemus.

www.pullantuoksuinenkoti.com



Viime vuonna meillä tarjottiin tätä taivaallista liivatteetonta Juustokakkua, mikä on kerrassaan suussasulavaa ja ah niin ihanan raikasta. Tämä kakku on kerännyt paljon kehuja, sillä olen sitä jo useamman kerran tehnyt.

www.pullantuoksuinenkoti.com



Yhtenä vuonna taas nautittiin legendaarista New Yorkin juustokakkua. Tämä klassikko hurmaa ja sen valmistusprosessi on mielestäni jotenkin kiehtova.

www.pullantuoksuinenkoti.com




Näyttävä ja herkullinen tarjottava on myös tämä Dajm -suklaakakku.
www.pullantuoksuinenkoti.com



Tämä Tähtikakku voisi teemansa puolesta sopia myös uuden vuoden juhlapöytään.






Terveellisimmistä tarjottavista näyttävä ja aika spesiaali tarjottava voisi olla vaikka tämä Appelsiini-tahini-pistaasikakku.

www.pullantuoksuinenkoti.com




Ruokapuolen tarjottavista varmaan suosituimpia on ollut meillä Fajitakset tai sitten ne uuden vuoden klassikot nakit, perunasalaatti, lihapullat yms. Myös sisäfileellä on joskus herkuteltu.
Alla muutama vinkki tarjoiluun.




Pizza on myös hauskaa ajanvietettä uuden vuoden ilotulituksia odotellessa.
Meillä tehdään pizzaa aina välillä 'do it yourself' -teemalla. Eli minä teen taikinan ja kaulitsen pohjan ja muut sitten täyttävät pizzan haluamillaan aineksilla.
Vinkkejä pizzantekoon löytyy täältä: Pizza Evening

www.pullantuoksuinenkoti.com



Pizzadillat voit toteuttaa vaikka samalla tyylillä kuin nuo ylläolevat pizzat. Tässä säästyy aika taikinan teolta ja kaulitsemiselta sillä pohjina käytetään valmiita tortillaleipiä. Nää on niiiiin hyviä :P.

www.pullantuoksuinenkoti.com



Jos laitat tarjoilut valmiiksi ja tarjolla on tarkoitus olla helppoa, pientä naposteltavaa niin nämä pizzakakkarat sopivat hyvin pieniksi suolaisiksi paloiksi.

www.pullantuoksuinenkoti.com



Kiitos sinulle vuodesta 2016 ja 
ihanaa ja onnekasta vuotta 2017!


www.pullantuoksuinenkoti.com


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.