22.8.2014

Raikas ja energisoiva MCT-vihersmoothie antaa uutta puhtia päivääsi

Oletko vielä tutustunut MCT -öljyyn? Sain Puhdistamon MCT-öljyn testattavaksi Ekokauppa Ruohonjuurelta ja olen testannut sitä nyt pari viikkoa. Ihan mahtava tuote - olen todellakin ihan myyty. Wow, mikä öljy!

MCT-öljyllä on uskomattomat vaikutukset. Yksi merkittävimmistä minkä olen todennut on se, että ei tee mieli herkkuja. Se jotenkin vain vaikuttaa herkkuhimoon niin, että kakullekin pystyy sanomaan hyvin helposti 'ei kiitos' - kun ei vaan yhtään tee mieli :).

MCT-öljy on osa kookosöljyä, eli siihen on erotettu kookosöljyn parhaat ominaisuudet. Se on terveellisin ja laihduttavin osa kookosöljyä. Se sisältää ainoastaan pitkäkestoisia rasvahappoja, jotka eivät varastoidu kehoon vaan auttavat kehoa polttamaan ylimääräistä rasvaa tehokkaasti. Öljy antaa mm. potkua treeniin suorituskykyä ja kestävyyttä lisäämällä ja se myös auttaa ylläpitämään lihasmassaa. MCT-öljyn sanotaan myös nopeuttaa aivotoimintaa ja aineenvaihduntaa sekä poistavan uupumusta ja väsymystä.* 

Öljy on täysin mautonta, joten sitä on helppo lisätä melkein mihin vaan. Olen lisännyt sitä mm. maustamattomaan jogurttiin ja smoothiehin. Välillä olen ottanut sitä ihan pelkästään, kun ei ole oikein ollut mitään mihin olisin sen sekoittanut. Sitä voi myös hyvin pirskotella salaatin päälle tai lisätä ruokaan. Paistamista öljyllä ei suositella. Mielestäni parhaan tehon öljystä saa, kun ottaa sitä aamulla.

www.pullantuoksuinenkoti.com


Raikas ja energisoiva MCT-vihersmoothie
1 annos

1/2 banaani
1/2 päärynä
kourallinen babypinaattia
loraus sitruunamehua
2 tl chiasiemeniä
3 cashewpähkinää
3 mantelia
kylmää vettä

Kuori ja paloittele banaani ja päärynä. Huuhtele pinaatinlehdet.
Lisää kaikki ainekset blenderiin ja kaada joukkoon vettä niin, että saat siitä sopivan juotavaa.

Vinkki: Aamukiireessä voi smoothie jäädä tekemättä joten, tee juoma jo illalla valmiiksi jääkaappiin aamua varten. Parasta se on kuitenkin ihan tuoreena juotuna.

Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.