6.11.2013

Valoa pimeyteen


Tämä syksyn pimeys alkoi viikonloppuna ahdistamaan ja samalla, kun pyörähdin Ikeassa nappasin sieltä mukaan uuden valaisimen. Olen itseasiassa jo pitkään tähyillyt valaisinta tuohon keittiön työtason päälle, mutta en ole löytänyt sopivaa. Tämä Ikean huurrekuvioitu lasivalaisin oli mielestäni ihastuttava ja sopii kuin sopiikin hyvin keittiöömme. Salmiakkikuviointi oli kuin piste iin päälle, sillä sitä on osassa meidän astioitakin.


Valaisimesta oli tosi vaikea saada otettua kuvaa niin, että se näyttäisi kuvassa samalta kuin todellisuudessa.  
Tai jos lampun onnistui kuvaamaan kuvasta tuli muuten huono. Kunnon järjestelmäkamera olisi kyllä välillä ihan mukava kapistus tämän kännykän rinnalle :).


Seuraavaksi onkin sitten vuorossa olohuoneen valaistuksen parantaminen. Meillä on paljon spotteja katossa, mutta ne ei vaan tässä pimeydessä tunnu riittävän. Plafondien tilalle kaipaan jotain valaisevampaa :).
Oletko sinä tehnyt muutoksia valaistukseen tästä pimeydestä johtuen?

2 kommenttia:

 1. En ole tehnyt mutta mielessä on käynyt kyllä. Kamalan pimeää on, toivottavasti pian tulisi (vähän) lunta että vähän piristyisi maisemat.
  Kaunis tuo lamppu, pitääpä Ikeassa käydessä tutustua myös valaisinpuoleen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimeää tosiaan, mutta toisaalta on ollut mukavaa kun on ollut Suht lämmintä. Lumi kyllä piristäisi varmasti maisemaa ja mieltä. Ikeassa oli tosiaan ihan kivoja lamppuja. Tämä oli vielä kaikenlisäksi hyvän hintainen, muistaakseni vain19,90€.

   Poista

Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.