15.11.2013

Helpot ja herkulliset lihapullataskut

Einesvaroitus! Joskus on vaan pakko turvautua pikaruokaan. Tänään muiden kiireiden vuoksi halusin päästä helpolla ja päätin laittaa täytettyjä pitaleipiä.

Ensin oli tarkoituksena täyttää nämä paistetuilla broilerinfileesuikaleita, mutta sitten porukka oli niin nälkäistä ja äkäistä, että käytinkin ruokaan muuten vain varuiksi ostamiani lihapyöryköitä aikaa säästääkseni. Olen aiemminkin täällä mainostanut Kivikylän Palvarin lihapyöryköitä, sillä ne on ihan parhaita einespyöryköitä, siis sekä sisältömielessä, että makunsakin puolesta. 

Auran kastikkeet ovat myös ihan älyttömän hyviä. Erityisesti olemme ihastuneita tuohon Tuliseen kebabkastikkeeseen. Ja Kurkkumajoneesi on ehkä vähän liiankin hyvää - pyrin kyllä välttämään sitä ;).

Nämä täytettävät pitataskut ovat meillä kaikkien herkkua. Näitä voi käyttää vähän niinkuin pappilan hätävarana: ostaa laatikonpohjalle ja täyttää milloin milläkin.

www.pullantuoksuinenkoti.com
Tarveaineet:

1 pkt / 6 kpl pitaleipiä
350-500 g lihapyöryköitä
2-3 viipaloitua tomaattia
salaatinlehtiä
rucolaa
Kurkkumajoneesia (Aura)
Tulista kebabkastiketta (Aura)

1. Leikkaa pitaleipien toinen reuna auki terävällä veitsellä (sisustaakin voi joutua vähän avaamaan).

2. Lämmitä leivät ja lihapullat mikrossa.

3. Täytä leivät puolitetuilla lihapullilla, salaatinlehdillä, rucolalla sekä tomaattiviipaleilla.
Lisää kastikkeita makusi mukaan.

4. Tarjoile esim. taitelluissa talouspapaperitaskuissa.

ps. voit täyttää samoin täyttein myös tortillalätyn :)


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.