10.11.2013

Ihastuttavaa ja aromikasta sunnuntaikahvia

www.pullantuoksuinenkoti.com

Meillä Isänpäivä alkoi aivan ihanalla kahvilla. Sain Ruohojuurelta testattavaksi Clipperin eri kahveja ja yksi niistä on nimeltään 'Sunday Best Roast&Ground Coffee' ja pakkohan sitä oli heti keittää, kun sunnuntaikin on :).

www.pullantuoksuinenkoti.com

Kahvi oli todella hyvää ja aromikasta. Pehmeää ja maukasta, mutta ei kuitenkaan liian vahvaa, eli sopi oikein hyvin normikahviksi maitotilkan kera. Rakastan erilaisia kahvilaatuja ja etenkin tummien kahvien aromeja, joten tämä oli todellakin mieleeni. Kyse on medium-paahtoisesta kahvista, mutta kyllä sekin tummalta tuntuu normikahveihin verrattuna. Ja kun pakkauksen korkkaa - tuoksu on ihan mahtava! Niin eteerinen ja jotenkin pähkinäinen ja ihan ilman mitään keinotekoisia lisäaineita.

www.pullantuoksuinenkoti.com

Clipperin kahvit ovat minulle ihan uusi tuttavuus. Muutamaa Clipperin teelaatua on tullut maistettua jo, etenkin se lakritsa tee on ollut jo pitkään yksi suosikeistani mutta nämä kahvit on jotenkin vaan jäänyt huomioimatta. 

Clipperin kahvit ovat Reilun kaupan tuotteita, joten siksikin erinomaisia - on ihanaa, että myös kahvin kasvattajista huolehditaan, sillä useinhan he ovat juuri niitä, jotka tässä maailmassa kärsivät, kun jälleenmyyntihintoja poljetaan alas. Reilu kauppa näkyy siis yleensäkin aika suoraan ostohinnassa, mutta toistaalta myös suoraan tuon kasvattajan kukkarossakin. 

Clipperin kahvit ovat korkealaatuisia, puhtaista raaka-aineista valmistettuja. He huolehtivat työntekijöidensä työoloista ja hyvinvoinnista sekä myös kahvinvalmistusympäristön siisteydestä. Nämä ovat niitä tekijöitä miksi Clipperinkin omien sanojen mukaan kahvit maistuvatkin niin hyviltä :).

Viehättävää näissäkin kahveissa, kuten tee-pakkauksissakin, on tuo pakkauksen personointi.
On oikeasti ihanaa kun luodaan mielikuvia ja keksitään eri tarkoituksia missä tilanteessa mitäkin teetä tai kahvia olisi hyvä nauttia. Ne jotenkin uppoavat minuun ja tekevät siitä kahvi- tai teehetkestä vielä spessumman.

Ihanaa Isänpäiväsunnuntaita!
www.pullantuoksuinenkoti.com

ps. Testituloksia tulossa myöhemmin myös muista kahvilaaduista.
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.