17.11.2013

Mustikkainen proteiinipirtelö

Ostin viikko sitten Ruohonjuuresta proteiinipirtelösekoitusta. En tiedä oikein vieläkään, miksi sen ostin :). Se oli tarjouksessa ja jotenkin vain tulin sen kanssa kotiin :D? Olen itseasiassa aina suhtautunut hyvinkin skeptisesti kaikkiin näihin protsusekoituksiin yms. Luin tuoteselostetta tarkkaan jo myymälässä ja totesin sen sisältävän kaikkea 'hyvää' ja ehkä siksi juuri sen kotiin kannoinkin :).

Nämä protskut on pääsääntöisesti tarkoitettu kuntoilijoille taikka aktiiviliikkujille - itse koen olevani ehkä aktiiviliikkuja - tai semisellainen, mutta muutenkin ajattelin, että ehkä tästä voisi jotain potkua saada :). Ruohonjuuren sivuilla tästä tuotteesta kirjoitetaan näin:

"Erityisesti kuntoilijoiden ja aktiiviliikkujien keskuudessa suosittu proteiini-ja kuitupitoinen juoma-aines on hyvänmakuinen ja helposti sulava ravintolisä. Tuote sisältää välttämättömiä mikro-ja makrotason ravinteita, jotka auttavat ylläpitämään suorituskykyä, palautumaan sekä hillitsemään makeanhimoa luonnollisesti ja mukavasti"

Ekan kerran yritin juoda tätä ihan sellaisenaan, eli sekoitin veteen - en saanut alas. Siltä istumalta sitä oli tuunattava edes jollakin, jotta sain se juotua.

Tällä kertaa ajattelin tehdä siitä ihan kunnon pirtelöä marjoineen päivineen. En tiedä onko se tuo heraproteiini vai mikä, mikä tässä puskee läpi. Semmoinen kummallinen maku? Onko sinulla kokemusta herasta tai ylipäätään näistä protkuista? Mikä tuo outo maku on? Ja jos on vinkkejä millä se maku peitetään, niin otan ilomielellä vastaan :). Vai vaatiiko vain totuttelua?

Muuten tästä tuli kyllä ihan erinomaista! Jauhe antaa kivan koostumuksen pirtelölle ja nuo kaakaonibsit - oijoi - miksi en ole ennen tajunnut laittaa niitä pirtelöiden joukkoon! Nehän ovat aivan ihania! Tuovat kivan purutuntuman juomaan ja rouskuvat ihanasti - ja tietty maistuvat myös hyvältä!


1 annos
1 dl kauramaitoa
1 dl appelsiinimehua
1 dl mustikoita
1/2 dl mustaherukoita
1/2 rkl kaakaonibsejä

Kaikki vaan sekaisin blenderissa ja nauti :).
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.