30.7.2013

Kaikkea ihanaa Ruohonjuuresta

Nyt kun on kesä herkuteltu ja on tullut myös syötyä vähän mitä sattuu ;), on hyvä taas miettiä mitä suuhunsa laittaa ja mistä voisi saada boostia alkaneeseen arkeen. Osa varmaan vielä lomailee mutta itse palasin jo tällä viikolla sorvin ääreen. Viherjauheita ja macaa on kyllä tullut kesälläkin ajoittain käytettyä, mutta muuten on sitä vähän joutunut retuperälle ja GGS:t ym. terveyspirtelöt ovat kyllä myöskin jääneet lähes täysin pois ruokaympyrästä ;).
GGS:ään löytyy muuten resepti täältä.

Sain tuossa kesän kynnyksellä iloiseksi yllätyksekseni Ruohonjuurelta lahjapussukan kiitokseksi kehitysehdotuksestani ja voi, että! Mitä kaikkea ihanaa tuo ruskea paperikassi pitikään sisällään!!! Oikeita aarteita ;).

Miisulin keittiössä
Pussista löytyi iso pussillinen Chia-siemeniä, Tropicalin täyteläistä luomukookos-vinaigrettea, Kookos-palmunektaria, Chlorella-jauhetta ja Acai Berry -jauhetta.


Chia -siemenet ovat olleet suosikkini jo pitkään. Rakastan niitä eritoten jogurtin joukossa.
"Chia siemenet ovat erinomainen omega 3-rasvahappojen lähde sekä proteiinirikas piristys ruokavaliotasi rikastuttamaan."


Tuo luomukookos-viinietikka antaa ihanan säväyksen salaateille. Ripaus sitä ja muuta ei tarvita :).


Myös tuosta Kookospalmunektarista tuli minun uusi suosikkini. Korvaan sillä hunajan ja siitä on tullut myös hyvin tykätty tuote muutenkin perheessämme. Aivan ihanaa maitorahkan kanssa tai kaurapuuron päällä =) - hienostunut maku pääsee upeasti esille.


Chlorella -jauhe on todellakin täyttä tavaraa. Hyvin hyvin vihreää, äärimmäisen ravintorikasta ja ah, niin terveellistä. Sitä on hyvä hujauttaa esim. smoothien joukkoon.

"Chlorella sisältää valtavan määrän elimistöllemme tarpeellisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja ja lehtivihreää. Chlorella on mainio proteiinin lähde. "


Acai Berry Powder sai minusta myös uuden ystävän. Se pehmentää ihanasti viherjauheiden coctailia ja antaa hyvän suutuntuman. Aina ei ole pakastimessa marjoja käytettävänä, joten tästä pussista  saa marjojen tehovoimaa :). Ravintosisältö on myös huikea:
 "Acai-marjat sisältävät runsaasti proteiinia, kuitua, vitamiineja (B1, B2, B3, C, E), mineraaleja (mm. rautaa, fosforia, kalsiumia, kaliumia), beetakaroteenia sekä arvokkaita omega 3, -6 ja -9 rasvahappoja.

www.miisulinherkut.blogspot.fi
Kampin Ruohonjuuressa piipahtaessani tuli tehtyä myös muutamia omia ostoksia :). Ja hyvinkin onnistuneita olivatkin - siis niiiin taivaallisia kaikki! Rakastan noita Isola Bion riisi juomia. En ollut ennen kokeillut tuota hasselpähkinä -makua ja se oli siis a i v a n taivaallista!! Käytän näitä juomia yleensä siis kafelattessa maidon sijaan. Laitan  yhden osan tuota makujuomaa, toisen osan kaurajuomaa ja kolmannen kahvia - riippuen vähän siitä lisäänkö espressoa vai suodatinkahvia. Siihen joukkoon sitten vielä ripaus tuota ihanaa Vaniljapulveria ja avot
- makunautinto on täydellinen :).

Argania oil - on minulle upea, uusi tuttavuus. Täydellinen ihonhoitotuote. Olen käyttänyt nyt sitä muutaman kuukauden ja voin todellakin lämpimästi suositella! Sopii ihanasti esim. yövoiteen korvikkeeksi. Minulla on rasvaisuuteen taipuvainen pintakuiva iho ja tuo on tehnyt todella hyvää iholleni. Samalla kun levitän sitä pari pisaraa kasvoilleni, hieron loput öljystä käsiini ja mielestäni kämmenselkieni iho on kiinteytynyt ja kynsien kunto parantunut.

"Kallisarvoista argania-öljyä sanotaan öljyistä täydellisimmäksi sen huikean E-vitamiini- ja runsaan antioksidanttipitoisuuden sekä ihon vanhenemista hidastavien vaikutustensa johdosta. 

Ihoa korjaavaa ja uudistavaa argania-öljyä on myös käytetty menestyksekkäästi mm. palaneen ihon sekä aknen ja vesirokon arpien hoidossa. Arganiaöljy sopii myös kipeiden nivelten hierontaan."

Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.