15.9.2015

Italiaa lautasella - Taivaalliset Gnocchit

Oh my my, mikä ihana uusi makuelämys! En ollut tätä ennen koskaan maistanut perunagnoccheja, minkä kyllä nyt tunnustan häpeällisesti, koska olen todellinen Italia-fani ja nämä olivat niiiin hyviä :P.  Tuo fanius kasvoi tämän makukokemuksen myötä jälleen uusiin mittasuhteisiin. Tyttönikin totesi, että tämä ruoka maistuu ihan Italialle =). Oi mikä autuus =).

Tästä uudesta makukokemuksesta voin kiittää Anton&Antonin ruokakassia (ja huom! tämä ei ole yhteistyöpostaus eikä mikään mainos) ja siinä mukana tulleita tuotteita ja reseptiä. Resepti on itseassa Alexander Gullichsenin käsialaa, vaikka reseptin omin sanoin kuvaankin. 

Makuelämys on ihan täydellinen ja mikä hienointa, tätä on tosi helppo tehdä! Tietty, ruoassa on käytetty Anton&Antonin valmista kesäkurpitsatomaattikastiketta, joten sillä on toki makuun iso merkitys myöskin, mutta voit hyvin korvata sen jollakin muulla tomaattipohjaisella kastikkeella.

Reseptillä tulee aikamoinen tai sanotaanko - valtava satsi, sillä tämä ruoka on tuhtia ja täyttävää. Ja siitäkin huolimatta oli vaikeuksia olla ottamatta kolmannen kerran lisää.. I'm in foodheaven..

www.pullantuoksuinenkoti.com

Taivaalliset perunagnocchit

2 pkt De Cecco perunagnoccheja
merisuolaa+vettä
oliiviöljyä
500 g tomaatti-kesäkurpitsakastiketta
2 kpl tuoretta mozzarellaa (250g)
tuoretta basilikaa
suolaa, mustapippuria

1. Laita kastike lämpenemään kattilaan.

2. Keitä gnocchit suolalla maustetussa vedessä n. 2-3 minuuttia. (Irrottele niitä toisistaan ennen kattilaan laittoa, sillä ovat aikalailla kiinni takertuneita). Valuta siivilässä.

3. Laita oliiviöljyä pannulle ja paista gnoccheja pannulla niin, että vähän saavat väriä. Mausta suolalla ja pippurilla ja kaada tomaattikastike gnocchien joukkoon ja sekoittele.

4. Revi mozzarelloista paloja gnocchien päälle ja koristele basilikan lehdin. Rouhi vielä suolaa ja mustapippuria pinnalle. Voit myös pirskottaa vähän oliiviöljyä päälle. Tarjoa ja nauti. Kerrassaan herkullista :P.
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.