11.7.2015

Aloha! -smoothie

Tämä smoothie on kyllä aivan ihanan samettista ja taivaallista - ja myös tuhtia. Hyvällä on hintansa mutta tässä kaikki hyvä tulee kuitenkin hyvistä raaka-aineista. Käytin tässä Santa Marian Extra Creamy Coconut Milkiä, missä on melko voimakas kookoksen maku. Eli lopputulos vaihtelee aika paljon sen mukaan minkä kookosmaidon valitset. Tuossa Santa Marian kookosmaidossa on se kiva puoli, ettei se ole ikinä kovettunutta tai siis sellaista missä vesi ja kookos on erottunut ja vaan kermaisen juoksevaa. Siinä on kuitenkin tosi suuri kookospitoisuus (n. 80%), juoksevuudesta huolimatta.

Tein tätä lapsille ja kaikki tykkäsivät. Yksi vähän irvisteli, kun kuuli, että on tehty kookosmaitoon mutta ei maistettuaan enää mukissutkaan mitään :P.

Jos haluat smoothiesta kevyempää, vähennä kookosmaidon määrää ja lisää vettä/maitoa tai käytä jotain muuta esim. soijapohjaista kookosjuomaa tmv.

www.pullantuoksuinenkoti.com


Aloha! -smoothie

3 dl kylmää kookosmaitoa 
(esim. Extra creamy Santa Maria)
1,5 dl vettä
200 g pakastettua banaania
150 g tuoretta ananasta
ripaus aitoa vaniljaa

Sekoita kaikki sekaisin blenderissa ja tarjoa heti.


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.