23.9.2014

Hyvää tekevää joogaa ja liikuttava Arvonta!

Huikea kesä takana ja ihana syksy edessä. Illat pimenee ja takassakin voi pikkuhiljaa alkaa polttamaan puita. Koska ulkona alkaa olemaan jo pimeämpää sitä voi hyvällä omalla tunnolla vetää villasukat jalkaan ja käpertyä läppäri sylissä takkatulen ääreen lukemaan kaikkia ihania blogeja. On myös olemassa toinen mukava vaihtoehto, nimittäin asettua takkatulen eteen matolle läppärin kanssa ja surffata suoraan Yoogaian sivulle ja vaivuttaa itsensä nirvanaan Yin -joogalla tai vaikka tehokkain syvävenyttelyin.


Jokin aika sitten bongasin Facebookin kautta Yoogaian ja innostuin heti. Koko konsepti tuli eteeni kuin tilauksesta sillä olin jo pitkään selaillut eri jumppapaikkoja ja pohtinut miten ihmeessä saisin sovitettua elämäntilanteeseeni aika- ja kustannustehokkaan jumpparatkaisun. 

Kävin taannoin yhdellä joogasalilla, mikä sittemmin lopetti toimintansa ja siitä lähtien olen oikeastaan pääosin vain lenkkeillyt. Kroppa alkoi oireilemaan ja suorastaan huutamaan joogan ja kunnon venytysten perään. Tuntui ihan siltä, kun kehon kokonaisvaltainen tasapaino olisi ollut kadoksissa ja kudokset tukoksia täynnä.

Yoogaialla saa ennen ostamista kokeilla heidän valikoimaansa viikon ajan ilmaiseksi ja siksi tartuinkin tarjoukseen. Joogasin kokeiluviikolla varmaan joka päivä ja testasin eri vaihtoehtoja tarjonnasta. Aivan ihanaa sekä kropalle että mielelle. Mikä rentous ja mikä hyvä olo tuli sen myötä. Tunsin todellakin kuinka hyvää joogat tekivät ja miten tukokset poistuivat. Ja mikä oli ihan mahtavaa oli se, että kerrankin tämän oman ajan ottaminen oli helppoa ja sen pystyi ajoittamaan juuri siihen ajankohtaan mikä itselle parhaiten sopi - eikä tarvinnut lähteä kotoa mihinkään. Olin ihan myyty.

Yoogaian tuntikalenterista voi valita joko livetunteja tai tallenteita. Itse olen käyttänyt vain tallenteita - osittain ihan siitä syystä, että minulla ei ole koneella Chromea ja toiseksi, tykkään siitä vapaudesta, että voin aloittaa jumpan koska vain ja myös paussata, jos tilanne kotona sitä vaatii.

Kynnys jumppaamiselle on alentunut huomattavasti Yoogaian myötä ja tunnit melkeimpä imaisevat mukaansa. On fantastista kadottaa itsensä siihen maailmaan ja nauttia siitä ajasta, mitä itselleen antaa. Välillä tulee vedettyä kaksi tuntia putkeen, jos se vain on mahdollista (monesti tekisi mieli, mutta aika ei ihan siihen riitä) ja joskus olen tehnyt syvävenyttelyn lenkin päälle. Voit varmasti arvata, kuinka hyvää se tekee :).

Jos Yoogaia ei ole sinulle tuttu, niin nyt sinulla oiva mahdollisuus tutustua! Yoogaia -sivuston kautta voit kokeilla joogaa ja muita jumppia viikon ajan ilmaiseksi. Ja mikä mahtavinta, nyt sinulla on ihan mieletön tilaisuus voittaa kokonainen kuukausi Yoogaiaa!!!ARVONTA!!!

Pullantuoksuinen koti ja Yoogaia järjestävät yhdessä arvonnan:

Arvonnan palkintona on 1 kk:n käyttöoikeus Yoogaian Live -tunteihin ja tallenteisiin :).

Yoogaia tarjoaa ilmaisen kuukauden.

Nyt kipin kapin osallistumaan arvontaan, muuten ei voi onnistaa.
Arvontaan osallistumisaika päättyy 30.9.2014.

***

Arvontaan voi osallistua vain yhdellä kommentilla ja voittaja arvotaan satunnaisgeneraattorilla. Laitathan yhteystietosi kommenttikenttään, mikäli ne eivät löydy nimimerkkisi takaa.

***


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.