27.3.2018

Kevyt Kasvis-kalkkunawokki

Ostin Lidlistä ensimmäistä kertaa tuoreita wokkivihanneksia pussillisen ja yllätyin todella positiivisesti. Pussissa oli 300 g vihanneksia: lehtikaalia, punakaalia, porkkanaa, keltaista porkkanaa ja paprikaa. Hintaa pussilla oli 1,99e. Eli ei paha, jos vertaa pakastevihanneksiin, jotka alkavat pikkuhiljaa jo muutenkin kyllästyttämään :D. Toki itse suikaloimalla tuoreista kasviksista selviää varmaan vieläkin edullisemmin mutta joskus helppous on valttia ja on ihanaa, kun joku on tehnyt jo sen työn puolestasi :).

Mikä tässä wokkivihannessekoituksessa yllätti oli sen maukkaus. Porkkanat ovat vähän kuin raasteen muodossa ja hyvin sopivat wokkiin, kuten punakaalikin. Ja lehtikaali on myös aivan ihanaa :P.

Tämä annos on suunniteltu pienehkölle naiselle (alle 75kg), Fitfarmin Gofatgo-valmennuksen mittasuhteita noudatellen. Jos olet mies tai muuten isompaa kokoa niin suosittelen 1,5 kertaistamaan annoksen.
#wokki #kevytruoka #lounas #healthyfood #healthierchoises #healthylifestyle #dietfood #gofatgo #fitfarm #dieettiruokaa #kevylounas #lightlunch #vähähiilihydraattinen #lowcarbo #recipe


Kevyt Kasvis-kalkkunawokki

1 annos

200g tuoreita wokkivihanneksia
100g kalkkunanfilettä ohuina suikaleina
1 valkosipulin kynsi
1 tl kanafondia
1 tl sesamöljyä
2 tl oliiviöljyä
inkivääriä
mustapippuria
shirachaa
(suolaa)

Mittaa öljyt pannulle ja kuumenna. Lisää kalkkunanfilee suikaleina ja kääntele hetken aikaa. 
Lisää seuraavaksi kasvikset ja murskattu valkosipulin kynsi. 
Paista, laske lämpötilaa ja anna muhia välillä käännellen. 
Valuta kanafondia wokkiin ja mausta inkiväärillä ja mustapippurilla. 
Lopuksi voit lisätä suolaa ja shirachaa jos haluat. 
Nauti :)
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.