25.3.2018

Ihana ja helppo Marjaisa tuorepuuro

Olen ihan ihastunut Elovenan Karpalo-kookos Tuorepuuromixiin. Meillä syödään puuroa lähes joka päivä joten tämä puuromix tuo kivaa vaihtelua valikoimaan. Tyyriiksi tulisi jos tätä koko perhe söisi mutta omiin aamupaloihin raaskii välillä sijoittaa sillä yhdestä 200 g pakkauksesta tulee noin neljä annosta.

Tästäkin reseptistä on helppo tehdä omia sovelluksia. Kauramaidon sijaan voit käyttää esim. kevyempää kookosjuomaa tai vaikka mehukeittoa. Jogurtin lisäksi voit laittaa myös rahkaa tai vaikka korvata jogurtin suoraan maustamattomalla rahkalla tai laittaa molempia. Pelkkää rahkaa käyttäen saatat tarvita lisää nestettä. Jos käytät esim. pakastemustikoita niin on hyvä muistaa, että niistä niiden sulaessa irtoaa myös jonkin verran nestettä.

#tuorepuuro #raakapuuro #rawfood #rawporridge #nooverporridge #breakfast #healtylifestyle #healtybreakfast #breakfastideas #eathealty #healthblogger #aamuapala #terveellinenruoka #terveellinenelämä #elovena #tuorepuuromix

Marjaisa tuorepuuro
1 annos

1 dl Elovena Kookos-karpalo puuroseosta
1 dl maustamatonta jogurttia
1 dl kaurajuomaa
1 rkl chia siememiä
1 dl marjoja
steviaa

Sekoita ainekset keskenään ja jätä tekeytymään ainakin puoleksi tunniksi.
Voit tehdä myös illalla jääkaappiin odottamaan aamua :).
Makeuta stevialla makusi mukaan.

Erityisen hyvin tähän sopii mielestäni mustaherukat ja mustikat :P.
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.