15.12.2014

IIK - miten ihania öljyjä - lahjaksi itselle, ystävälle, äidille..

Ekokauppa Ruohonjuurelta saamastani testipussista löytyi tällä kertaa kolme erilaista Ekovistan ihonhoitoöljyä. Hassu sattuma sinänsä, sillä olin juuri edellisellä kerralla Ruohonjuuressa asioidessani ostanut saman sarjan Argan -öljyn. Olen aiemmin käyttänyt toista merkkiä mutta päädyin valitsemaan tämän tuotteen lähinnä ihan siksi, että oli hinnaltaan edullisempi ja pakkaus vaikutti kivemmalta. 

Jos et ole vielä hankkinut kaikkia joululahjoja niin tässä ihana idea ystävälle, äidille, rakkaalle... Itse ainakin ihastuisin suuresti lahjasta, joka sisältäisi näitä ihania ihoa ja mieltä helliviä, ylellisiä ja luonnonmukaisia, hyväätekeviä öljyjä =).

Olen ollut jo pitkään Arganoil -fani. Käytän sitä pääsääntöisesti kasvoille yövoiteen sijaan. Öljy on ihan fantastista ja todellakin on tehnyt hyvää iholleni. Sen käytön myötä ovat kynteni myös alkaneet voida paremmin, kun aina samalla tulee sitten loppu öljy hierottua käsiin. Viime jouluna ostin äidillenikin arganoilia ja hän toivoi sitä joululahjaksi tänäkin vuonna :).

Nämä testattavaksi saamani öljyt ovat minulle vieraampia ja olikin kiva päästä tutustumaan niihin. Jokaisessa öljyssä on omanlaisiaan huippuominaisuuksia, joten näistä on oikeasti vaikea nostaa yhtäkään ylitse muiden. Tosin Monoi öljy hurmasi minut täysin tuoksullaan etenkin, kun muut öljyt eivät oikein tuoksu miltään. Itse olen aika herkkänenäinen ja rakastan ihania tuoksuja, joten monesti tuotteen tuoksukin voi ratkaista - etenkin jos valinnanvaikeuksia on ;). 

www.pullantuoksuinenkoti.com


Testipussistani löytyi nämä kolme öljyä eli Monoi Oil, Evening Primose Oil sekä Almond Oil.


Monoi Oil - Monoi -öljy

Tämä ihanan tuoksuinen öljy saa tuoksunsa siitä, että Tahititilaisia, hurmaavan tuoksuisia kukkia (Gardenia Tahitensis) liotetaan kookosöljyssä (kopraöljy). Monoi -öljyn valmistusmenetelmä on sertifioitu.

Öljy sopii kasvoille ja vartalolle ja hiuksille. Sillä on ihoa uudistava ja korjaava vaikutus ja se tekee ihosta ihanan pehmeän. (Lähde: Ruohonjuuri)

-> aivan ihanaa. Hyvä koostumus ja taivaallinen tuoksu. Ihastuttaa joka kerta. Tuoksu tuo mieleen etelänlomat ja aurinkorasvat, mutta vain ja ainoastaan positiivisella tavalla. Saisikohan tätä myös parfyymina? ;)


Evening Primose Oil - Helokkiöljy

Helokkiöljy tekee hyvää kuivalle ja ärtyneelle iholle. Sen säännöllisen käytön sanotaan parantavan ihon elastisuutta ja samalla pehmentävän ja silottavan ihoa. Öljy tuo apua iho-ongelmiin ja sopii erityisesti aikuiselle iholle. Se sisältää paljon GLA-rasvahappoja millä on suuri merkitys ihon kiinteyden ja kimmoisuuden ylläpitämiseksi. (Lähde: Ruohonjuuri)

-> Tämä öljy on ehkä näistä öljyistä kevyin koostumukseltaan. Sopii varmasti ihan loistavasti yövoiteen sijaan käytettäväksi - jo nimikin viittaa siihen ;). Lisäksi tykkään siitä, että öljyllä on noita aikuisen ihoa helliviä ominaisuuksia. 


Almond Oil - Manteliöljy

Hellävarainen ja hoitava manteliöljy sopii hyvin kuivalle ja ärtyneelle iholle sen rauhoittavien ja kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi. Se suojaa ihoa ja auttaa myös palovammojen parantamisessa. Soveltuu kaikille ihotyypeille ja myös vauvan iholle. (Lähde: Ruohonjuuri)

-> todella pehmeä koostumus ja hyvä imeytyvyys - niin kuin kaikilla näillä ihoöljyillä. Monikäyttöinen öljy.Ihoöljyt ovat ainakin Argan oilin myötä tulleet pysyväksi osaksi omaa kosmetiikkagarderobiani. Argan oil pysyy tämän testin jälkeenkin ykkösenä huippuominaisuuksiensa vuoksi. Se vain tekee niin hyvää. Siinä on mm. paljon E-vitamiinia ja antioksidantteja, ihoa korjaavia ominaisuuksia ja sanotaan sen myös hidastavan ihon vanhenemista ;). Ekovistan Argania öljystä löydät lisätietoa esim. täältä. Nähtäväksi jää, jääkö joku näistä öljyistä osaksi vakituista ihonhoitoani - hyviä kandidaatteja ainakin ovat :).

Tunnelmallista Joulunodotusta!
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.