23.3.2013

Maailman paras lättypannu

Pyöriskelin tuossa taannoin Prismassa ja mietin mitä ostaisin meidän 14v vuosipäivälahjaksi.. jotain ehkä mistä olisi hyötyä ja mikä ilahduttaisi molempia. Päädyin kattilahyllylle ja muistin, että meillähän ei ole lättypannua, kun ne aiemmat eivät enää sopineet nykyiselle induktioliedelle. 

Hyllyssä roikkui tämä OBH Nordican ihanan sininen keraaminen lättypannu. Pinnoite näytti siis äärimmäisen pätevältä ja pannu muutenkin tuntui todella laadukkaalta ja oli vielä jotain eko friendly -materiaalia. Hinta oli myös vähän tuntuvampi joten ainakin senkin perusteella voisi olettaa kyseessä olevan laadukas tuote.

Ja sitä se tosiaan. Aivan fantastinen käytössä. Edes ensimmäinen lätty taikka pannukakku ei epäonnistu. Pinnoite ihan mahtava! Ei tartu ei ja pannu on myös todella helppo puhdistaa käytön jälkeen.
Tästä tuli yksi mun keittiöni aarteista :).


Eco Kitchen -paistoastioiden suunnittelun lähtökohtana on ollut arjen toimivuus. Lettupannun uniikki muotoilu helpottaa räiskäleiden paistamista ja keraaminen pinnoite kestää kovaakin kulutusta.

Ympäristöystävällinen, sataprosenttisesta luonnonmateriaalista valmistettu keraaminen pinnoite
Erinomainen naarmuuntumisenkesto
Lämpöeristetty kahva
Kestää korkeita lämpötiloja ja jopa liekittämistä
Soveltuu jokaiselle liesityypille induktioliesi mukaan lukien
Paistamisessa on suositeltavaa käyttää pieni määrä rasvaa tai öljyä parhaan maun ja lopputuloksen varmistamiseksi
Sisä- ja ulkopinnat on helppo puhdistaa

Lettupannu, Crepepannu - OBH Nordica


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.