13.2.2016

Raakasuklaasydämiä Ystäville

Ystäviä voi ilahduttaa vaikka ihanin, itsetehdyin raakasuklain =). Raakasuklaat on täynnä kaikkea hyvää ja ovat tosiaan terveellisiä, joten mikä onkaan ihanampaa kuin antaa lahjaksi myös hyvää oloa ja nautintoja :).

www.pullantuoksuinenkoti.com

Voitin varmaan jo vuosi sitten Instagram -arvonnassa Foodinin raakasuklaan valmistuspaketin ja vasta nyt sain aikaiseksi tehdä siitä raakasuklaita. Onneksi parasta ennen päivämäärä oli pitkällä :).

www.pullantuoksuinenkoti.com

Tämä raakasuklaan valmistuspaketti yllätti todella positiivisesti helppoudellaan. Valmis, kookossokerilla makeutettu massa vain sulatellaan ja maustetaan sitten oman maun mukaan. Mukana tuli kolmea eri makua (mustikka, karpalo ja mulperi) ja itse lisäsin vielä joihinkin suklaisiin saksanpähkinän paloja. Yleensä tykkään raakasuklaasta ihan sellaisenaan, mutta en malttanut olla laittamatta kuitenkaan näitä makuaineita mukaan, kun kerran olivat tyrkyllä.

Ihanian ystävälahjojen tekeminen sujuu siis todella helposti :). Itse käytin suklaissa silikonivuokia mutta pakkauksessa tulee myös mukana vuokia joihin suklaat voi tehdä. Koska on ystävänpäivä ja tarkoituksenani on antaa näitä lahjaksi, oli mielestäni erityisen tärkeää, saada suklaista myös sydämenmuotoisia =).


Valmis raakasuklaa massa tosiaan vain pilkotaan pieniksi ja sulatetaan vesihauteessa. 

Täytin vuoat puolilleen, ripottelin täytteeksi marjoja tai pähkinäpaloja ja lisäsin lopuksi vielä suklaata. Näin täytteet jäivät suklaiden väliin. Koska sydänvuoka tuli täyteen niin toiset suklaat tein pyöreissä vuoissa. Näissä laitoin makua antavat aineet pohjalle, niin ne jäävät sitten koristeiksi suklaiden päälle. Sydämet ovat siis vähän niinkuin yllätyksiä täytteineen.

Onneksi näitä jäi myös omiin tarpeisiin =). Mulle mikään päivä ei ole ihana päivä jos siihen ei kuulu pala suklaata :).Ihanaa Ystävänpäivää!
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.