8.1.2016

Thai Curry - Kana-Parsakaali-Linssimuhennos

Älyttömän hyvää, herkullista ja täyttävää pikaruokaa. Tässä oikaistaan helpoilla broilerinfileesuikaleilla, GoGreenin ihanalla Thai Curry -valmiskastikkeella sekä parsaakaalipakasteella. Curryn kanssa en tällä kertaa tarjonnut riisiä vaan sekoitin curryyn itseensä punaisia linssejä. Ne kypsyvät kätevästi kastikkeessa sen muhiessa ja ovat myös huomattavasti terveellisempiä ja ravintorikkaampia kuin riisi. Linssit ovat runsaskuituisia ja hyvinkin proteiinipitoisia.

Kokeilin muuten ekaa kertaa tätä Thai Curry -kastiketta ja siitä tuli kyllä nyt tämän ruoan myötä yksi suosikkini. Pohjana valmisteessa on kookosmaitoa, joten tämä on periaatteessa kuin kookos currya.


Kookoksinen
Kana-Parsakaali-Linssimuhennos

oliivi- ja sesamöljyä
450 g broilerinfileesuikaleita
450 g parsakaalin kukintoja (pakaste)
1 pkt GoGreen Thai Curry -kastiketta (500g)
1 prk tomaattimurskaa (400g)
3 dl kuivia punaisia linssejä (GoGreen)
1 kana Fond du Chef
loraus soijaa
loraus appelsiinimehua

1. Kuumenna öljyt pannulla ja pyörittele kana paloja öljyssä hetki. Lisää parsakaalikukinnot ja jatka paistamista.

2. Kaada joukkoon Thai Curry -kastike. Lisää tomaattimurska sekä fondi ja sekoittele.

3. Huuhtele linssit siivilässä ja sekoita ne kastikkeen joukkoon. Lorauta hieman soijakastiketta ja appelsiinmehua sekaan. Sekoittele linssit hyvin kastikkeeseen ja jätä muhimaan. Kastike on valmista kun linssit ovat kypsiä (n. 10 minuuttia)


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.