9.3.2015

Kananpojan Spagetti - nopeaa arkiruokaa

Vaihtelu virkistää ja joskus on tosiaan kiva tehdä spagettia broilerinjauhelihalla. Tämä on tosi helppo perusresepti spagetille mikä sopii esim. hyvin arkiruoaksi. Tarjoa vaikka juustoraasteen taikka ihan ketsupin kanssa. Meillä tämä upposi oikein hyvin kaikille ja itsekin tykkäsin :).

Ja erityisen ihanalta tämä maistui Cono Sur Bicicleta -valkoviinin kera :P. Joskus arjestakin voi tehdä luksusta pienin teoin ;).

www.pullantuoksuinenkoti.com


Kananpojan Spagetti

800 g broilerinjauhelihaa (esim. Kananpojan jauheliha)
1 sipuli
1 pkt (370g) Mutti -yrtti tai valkosipuli-basilikatomaattimurskaa
1 dl vettä
1 pkt (200g) valkosipulituorejuustoa Créme Bonjour
1 kpl kanafondikuutio
pippuria
ripaus sokeria
paistamiseen öljyä

n. 500 g spagettia
suolaa, keitinvettä


1. Silppua sipuli ja paista se jauhelihan kanssa pannulla. Rouhi jauhelihan joukkoon vähän mustapippuria ja suolaa. Laita pastan keitinvesi kiehumaan.

2. Kaada pannuun tomaattimurska, lisää purkkiin loraus vettä ja kaada se vielä mukaan. Lisää valkosipulituorejuusto nokareina kastikkeeseen ja anna muhia pannussa samalla kuin keität spagetin. Tarkista maku ja lisää halutessasi kanafondi sekä ripaus sokeria täytelöittämään makua. Voit rouhia vielä myös vähän mustapippuria päälle jos haluat.

3. Tarjoa spagetti esim. juustoraasteen ja/tai ketsupin kanssa - tai ihan sellaisenaan.
Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.