11.6.2017

Chia -siemenpuuro mustikoilla, kookoksella ja maapähkinällä

Ehkä se on tämä kesä (mikä ihanuus) mikä laukaisi taasen Chia -siemenpuurohimon. Ja kaupoissa aika hyvin saatavilla olevat pensasmustikat. Rakastan chia -siemenpuuron ja pensas mustikoiden koostumusta ja pähkinätahna päällä kruunaa tämän täydellinen makuelämyksen.

Jos et ole vielä kokeillut tehdä puuroa chia -siemenistä - suosittelen lämpimästi. Chia -siemeniä saa nykyään jo aika hyvään hintaan ja kannattaa suosia luomua. Omani on Cocovin ja ostin tämän kilon paketin xl:stä kympillä! Pidä silmät auki, sillä tarjouksia on aika ajoin aika hyvin.

Mikäli Chia -siemenet eivät ole sinulle tuttuja niin esimerkiksi Cocovin pussissa niistä kirjoitetaan näin: "CocoVin chia-siement on kerätty Keski-Amerikassa luonnonmukaisesti viljellystä chia-kasvista. Chia-siemen sisältään n. 30% arvokkaita kasviöljyjä, n. 20% proteiinia, runsaasti kuitua sekä muita tärkeitä ravintoaineita. Monet käyttävät nesteen kanssa geeliytyviä chia -siemeniä hidastamaan hiilihydraattien imeytymistä saadakseen vatsan tuntemaan olonsa kylläiseksi pidempään."

#chia #chiaseed #puuro #tuorepuuro #porridge #healthylifestyle #terveellinenaamiainen #healtybreakfast


Chia -siemenpuuro 
mustikoilla, kookoksella ja maapähkinällä

1 annos

1 rkl chia -siemeniä (luomu)
1 dl kylmää vettä
1 dl Alpro kookosjogurttia (Natural with Coconut)
steviaa maun mukaan
pensasmustikoita
pähkinätahnaa (luomu)
kookoshiutaleita

Mittaa chia -siement lautasella ja sekoita joukkoon vesi. Sekoittele vesisiemenseosta kunnes siemenet ovat kunnolla 'limautuneet' puuroksi.

Sekoita joukkoon jogurtti ja stevia (voit myös lisätä kookoshiutaleita).

Koristele mustikoilla, pähkinätahnalla ja nauti :P.


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.