Blogin takana


Tervetuloa blogiini!

Pullatuoksuinen koti 

Blogistani löytyy erityisesti ruokaan, leivontaan ja terveyteen liittyviä juttuja. Ennen olin aktiivisempi bloggaamaan mutta nykyään julkaisen hyvin harvakseltaan. 

Blogin nimi kehittyi ajatuksesta, että haluan nimen antavan minulle vapauden kirjoittaa muustakin kuin leivonnasta tai ruoasta eli esim. kotiin, sisustamiseen ja muuhunkin elämään ja elämiseen liittyvistä asioista. Pullantuoksuinen koti -nimi on ehkä vähän klisheinen mutta sen myötä tavallaan myös hyvin klassinen. Olin oikeastaan aika yllättynyt, että kyseinen domain oli vielä vapaana.


Historiaa ja nykypäivää

Perustin ensimmäisen blogini Vuodatus.net -sivustolle ajatuksena tallentaa sinne reseptejäni ja samalla niistä kenties voisi myös joku muukin iloita. Vuodatuksesta tieni vei Bloggerin puolelle ja tänne olen nyt jymähtänyt. Aiemmin leivoin paljon enemmän mutta nykyään se on jäänyt vähemmälle koska yritän syödä mahdollisimman terveellisesti enkä halua ylimääräisiä houkutuksia :D. 

Rakastan edelleenkin leipomista ja ruoanlaittoa. Monta uutta ideaa ja reseptiä on jäänyt julkaisematta, kun aika blogin kirjoittamiseen on vain niin kortilla. Minulla on haasteellinen työ ja olen usein iltaisin niin puhki, etten jaksa enää panostaa tähän puoleen vaan nautin vapaa-ajastani sohvalla tai lenkkipolulla :D. Instagramin puolelta näkee enemmän sitä, mitä elämäni ja missä mielenkiintoni tällä hetkellä ovat. 


Oma elämäni

Omassa elämässäni isoimmassa roolissa on luonnollisesti perheeni ja työni. Muutoin omat intohimoni ovat erityisesti treenaamisessa, ravinnossa ja ruokavalion optimoinnissa, sisustamisessa sekä elämän pienissä suurissa nautinnoissa kuten viineissä, kahveissa, hyvässä ruoassa ja suklaassa ;).Seuraa blogiani
 
Blogini löytyy myös monilta muilta linkitetyiltä sivustoilta netistä:
Parhaat Ruokablogit, Herkkusuu, Blogit.fi, Etsiresepti.fi ja MyTaste.fi
 
Voit seurata blogiani tai minua mm. seuraavissa medioissa:  
Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest ja Bloglovin'.


Ihanaa, kun tulit blogiini!
Toivottavasti pidät siitä :)

 - Miia
Email: pullantuoksuinenkoti(at)yahoo.fi

Sisällön tarjoaa Blogger.