11.7.2017

Pika Gourmet -kakkujäätelö - suussasulavan herkullista

Tämä on pikajälkkäriä parhaimmillaan jos ns. kaupan gourmet -jäätelöitä ei lasketa lukuun ja myös huomattavasti huokeampaa - ainakin jos niihin parhaimpiin vertaa. Tämä jäätelö oli ihan unelmaisen hyvää ja niin suussasulavaa herkullisin kakkusattumin ja omasta mielestäni jopa parempaa, kuin kaupan jädet.

Minulla on tapana pakastaa kuivakakkua paloiteltuna, jotta sitä voi sitten vaikka tarjota kaffen kanssa jos muuta ei ole. Mutta kakusta on myös muuhunkin, sillä kuivakakut ovat myös ihan taivaallisia tällaiseen pikajälkiruokaan. Suussasulavaa ja superherkullista gourmet -jäätelöä syntyy kädenkäänteessä tavallisesta vaniljakermajäätelöstä ja kuivakakusta. 

Tähän jäätelöön laitoin piparkakunmakuista kuivakakkua ja ihan tavallista vaniljakermajäätelöä ja 'oh my' se suli suuhun ja sopi joulumausteista huolimatta hyvin kesään :D. Makua täytelöittämään lorautin sekaan myös vähän vaahterasiirappia. Myös pähkinät sopisivat tähän hyvin. Samoin suklaakastike. Tuunaa jätkistä omaan makuusi juuri täydellinen ;).

#kakkujäätelö #gourmetjäätelö #pikajälkiruoka #pikajälkkäri #cakeicecream #doityourself #delcious #dessert

Kakkujäätelö
4-5 annosta

isohko pala kuivakakkua
1 litra vaniljakermajäätelöä
vaahterasiirappia


1. Jos kuivakakku on pakkasesta, sulata se ensin vaikka mikrossa. Saa olla jopa vähän lämmintä.

2. Viipaloi vaniljakermajäätelö, laita kulhoon ja sulata hetki mikrossa.

3. Sekoita murustettu kakku ja jäätelö kulhossa kevyesti sekaisin ja lorauta joukkoon vaahterasiirappia. Sekoita vielä vähän.

4. Tarjoa heti ja koristele vaikka kakkumurusin ja vaahterasiirappiraidoin.

Herkullista!
Sisällön tarjoaa Blogger.