31.1.2013

Glowing Green Smoothie - kauneusjuoma


Kimberly Snyderin kauneusjuoma eli GGS on varmaan jo legenda. Olen itsekin ollut siihen koukussa jo lähes vuoden. Pidän perusraaka-aineet aina samana mutta tuunailen sitä sitten fiiliksen ja tarjonnan mukaan. Eli usein korvaan hedelmän esim. marjoilla ja lisäilen joukkoon kookosta ja siemeniä. Samoin Romaine-salaatti multa usein uupuu, mutta laitankin sen sijaan reilusti pinaattia.

Tässä kuvassa näkyy kaikki ne raaka-aineet mitä tarvitset kauneus/puhdistusjuomaasi ja tuosta riittää siis useampaankin lasilliseen. Valitse mieluiten luomua - mutta älä jätä tekemättä jos luomua ei joka kerta löydy - parempi ei luomukin kuin ei pirtelöä laisinkaan!


Eli tarvitset:
n. 100 g pinaatin lehtiä (reilumminkin voi laittaa!)
1 banaani
1 omena
1 päärynä (tai marjoja)
3 sellerin vartta
1/2 sitruuna
Romaine-salaattia
kylmää vettä

Tämän juoman tärkeimmät raaka-aineet ovat pinaatti, varsiselleri, sitruuna ja omena, ja voit niistäkin jo tehdä itsellesi juoman. Kimberly jopa suosittaa kokeilemaan tuota kokoonpanoa nimenomaan vihreän omenan kera jos kärsit esim. hiivasyndoomasta.

Huuhtele pinaatti, kuori hedelmät ja pilko kaikki blenderiin tai kulhoon ja sekoita esim. sauvasekoittimella juomaksi. Käytä kylmää vettä niin, että seoksesta tulee juotavaa. Minulla tuosta annoksesta tuli n. 1,2 litraa juomaa ja se riittää n. 3-4 aamuannokseen - riippuen luonnollisesti annoskoosta. Voit pakastaa juomaa valmiiksi laseissa ja ottaa illalla sulamaan aamua varten.
Voit myös korvata osan vedestä kookosvedellä - siitä tulee ihanaa :)

Sisällön tarjoaa Blogger.