2.10.2014

Helppoa ruokaa 'Delhi style' - Kasviscurry tai Kasvis-kanacurry

K-kaupassa oli tarjouksessa Finduksen pakastevihanneksia, joten nappasin mukaan Delhi Style -pussin ja päätin tehdä työpäivän päätteeksi jotain ihanaa kasvisruokaa :). Ja tosi hyvää ruokaa tulikin. Tämä kasvissekoitus toi kivaa vaihtelua omiin 'pikawokkeihini' :). Nämä Finduksen kasvikset olivat muuten ihan ok, tosin porkkanoiden koostumus ei ehkä ollut paras mahdollinen. Kukkakaalit olivat aivan ihania!

Ruoan voi tehdä joko ihan pelkästään kasvisruokana tai sitten lisätä siihen kanaa. Molemmat hyviä. Itse kaipasin proteiinia, joten kippasin lopuksi valmiiksi paistamiani kanasuikaleita joukkoon.

www.pullantuoksuinenkoti.com
 Kasviscurry
tai
Kasvis-kanacurry 

Tarvitset:
1 rkl oliiviöljyä
1 tl juustokuminaa
1/2 tl garam masalaa
1 sipuli silputtuna
1 iso valkosipulinkynsi silputtuna
450 g pakastekasviksia esim. Findus Delhi Style
kourallinen tuoreita pinaatinlehtiä
1 dl vettä
1 dl kookosmaitoa
1 tl kanaliemijauhetta
loraus oyster saucea
1 rkl sesaminsiemeniä
1 tl sesamöljyä
cayannepippuria
(250 g paistettuja kanafileesuikaleita)

1. Jos haluat laittaa ruokaan kanasuikaleita, paista ne ensin valmiiksi ja jätä odottamaan.

2. Laita pannulle loraus öljyä ja lisää juustokumina sekä garam masala. Paista hetki. Lisää silputut valkosipuli ja sipuli ja kuullota hetki.

3. Lisää jäiset kasvikset pannulle ja paista niitä vähän aikaa. Kaada joukkoon vesi ja kookosmaito sekä lisää kanaliemijauhe, oyster sauce, sesamin siement ja loraus sesamöljyä. Ripottele joukkoon hieman cyannepippuria, jos haluat tulista.  Paloittele pinaatti ja lisää seokseen. Anna muhia kunnes kasvikset ovat kypsiä. 

4. Jos haluat lisätä ruokaan kanaa, lisää suikaleet tässä vaiheessa. Anna seoksen vielä muhia hetken aikaa liedellä ja tarjoa.


Copyright: Kuvat ovat itse ottamiani. Ethän kopioi niitä ilman lupaani. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.